Cookie- og Privatlivspolitik

Ready or Not

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er en gyserfilm med en ildevarslende grundstemning. Den indeholder mange scener med forfølgelser, overfald, slåskampe, knivstikkerier og skyderier, hvor der benyttes markante gysereffekter. Mange af scenerne er meget voldsomme og blodige og mange personer bliver dræbt. I en scene fx bliver en person skudt i øjet. I en anden scene fx bliver en person mast fast i en elevator og halshugget. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
12.09.2019
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ready or Not
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Den sorthumoristiske horrorfilm ‘Ready or Not’ handler om den nybagte brud Grace, hvis bryllup ikke udvikler sig helt, som hun havde håbet på.

For snart tager de ellers romantiske festligheder en både mørk, brutal og blodig drejning.

Aftenen ændrer sig nemlig pludselig. For hvad der skulle være en fest i kærlighedens tegn, forvandler sig til gys og gru.

Graces svigerforældre tvinger hende nemlig til at deltage i et både dødeligt og frygtindgydende spil, hvor alt kan ske.

Instruktørduoen har tidligere arbejdet sammen på bl.a. gyserfilmen Devil's Due. Hovedrolleindehaver Samara Weaving er skuespiller Hugo Weavings niece. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (44 votes)
4
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det er ikke rasende originalt, men i hvert fald blodigt og til tider virkelig sjovt - ligesom det at al galskaben foregår på én location faktisk ender med at være til filmens fordel." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Samara Weaving er et fund i rollen som Grace, der går fra forelskede dådyrsøjne til kampklar hævnbrud i løbet af halvanden time – og hun bærer filmen naturligt gennem de mange skift i tonefald, fra falde på halen-komik, over spænding til fuldbyrdet body horror og regulær splat." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... Selvom Grace er oppe mod en virkelig fucked up familie med ekstreme indvielsesritualer, er den hverken sjov eller skræmmende." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

Filmkunst er det IKKE - det er bare super underholdende.

Reneuser/923867

Ready Or Not er supergod underholdning og en film man ikke skal tænke ret meget over. Grinte højlydt flere gange i filmen. Den er både sjov, (u)hyggelig og til tider makaber. Samara Weaving er suveræn som brud, der bare vil overleve en træls svigerfamilie med hemmeligheder. Hun gør det utroligt godt - fra naiv til dræbermaskine. Hende kommer vi til at høre meget mere til.
Se den, hvis du elsker en blanding af sort humor, splatter, gotiske palæer og overraskelser.

S. Rico

En anden god sigende titel til filmen kunne være "Sikken en bryllupsfest vi har haft nu i nat!". Begge forslag giver en god indikation af den løsslupne tone i denne sorte komedie. Filmen har nogenlunde samme type humor som i Game Night kombineret med lidt Get Out! Så kunne man lide disse to film, så vil man helt sikkert være fantastisk godt underholdt af Ready or Not.

Filmen har dog på ingen måde samme dybde eller tankevækkende temaer som i Get Out! Det er en rendyrket gyserkomedie med fokus på absurde og sjove optrin. Og så kan jeg godt lide, at det ikke bare er en ensidig jagt med bruden på den ene side og familien på den anden. Man ved aldrig, hvor man har de enkelte familiemedlemmer. Nogle af dem er skingrende skøre (især de to svigerinder og tanten), mens et par af mændene er noget lettere at tale fornuft med. Det er et vildt ride, og det er konstant svært at forudsige, hvor vil den vil tage os hen i næste scene. Af den grund bliver det en super sjov oplevelse, men næppe en film, som vil kunne give samme punch ved gensyn.

mung

Filmen var virkelig underholdende - ikke det store filmmesterværk men en sjov gyser der fanger. Samara Weaving er også utrolig i sin rolle hele vejen igennem. Kan klart anbefales

klyde69user/447477

Forstil dig den værste bryllupsnat, med de værste svigerforældre, det vil lege gemmeleg med dig (bruden)
Hvor det gælder om at overleve natten. Der er humor i den, men ikke rigtig gys, mere splatter action, men det er en ret underholdende popcorn film, og man skal ikke forvente et mesterværk, eller en film der får dig til at tænke over meget over filmen bagefter.
hvis jeg skal give den stjerner så får den 3 ud af 6.

Caroline

Ready or Not er ikke helt sjov nok til at blive kaldt en komedie og ikke helt uhyggelig nok til at blive kaldt en gyserfilm. Det er en morsom thriller og det er den rigtig god til at være! Den har nogle reelt sjove momenter (primært dem man ser i traileren dog) som fungerer overraskende naturligt i konteksten og som tager alvoren og enhver selvhøjtidelighed ud af det lidt fjollede plot. Mest af alt står hovedrollen Samara Weaving frem som filmens trumfkort! Hun er kort sagt fantastisk fængslende og navigerer perfekt i filmens genremix.
Alt i alt er Ready or Not en legende, selvironisk og rigtig underholdende film, som primært bæres på skuldrene af en tour de force-præstation fra Samara Weaving

Oliver

Da jeg kom ud af salen efter at have set Ready or Not med #kinotur tidligere på ugen, havde jeg et stor smil på læberne. Filmen starter med et mørkt og dystert anslag, men der går ikke længe før den smider masken og viser sin morsomme side. Ready or Not er på trods af at være en gyser også en meget sjov film, der er selvironisk, og ved for det meste hvornår den skal være seriøs og hvornår den skal trække på smilebåndet. Hovedpersonen Grace bliver gennem filmen stillet over for mange vanskeligheder, som hun får håndteret uden at virke som en superhelt, eller som den dumme og typiske gyserfilmkarakter. Samara Weaving spiller rollen af Grace formidabelt, og passer perfekt til filmens selvironiske ånd. Filmen formår dog at føles lidt langtrukken og ensformig i visse sekvenser. På trods af det, kan Ready or Not stærkt anbefales hvis man er stor gyserfan, godt kan lide at grine, og ikke har noget imod lidt blod og vold.

Julie

Havde forventet der var mere gys i den , men det var en sjov gyser film og en underholdende slutning

Freja

Er normalt ikke til blodige gyserfilm, men den her var både morsom og uhyggelig. Tror ikke jeg behøver se den igen, men kan sagtens anbefale den.

Trine

Var underholdt fra start til slut af 'Ready or Not'. Grinede flere gange, men der var også elementer i filment, hvor man faktisk blev ok bange. Super godt skuespil af hovedrollen, og desuden ender filmen med en ordentlig Tarantino-style slutning. Anbefales klart!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.