Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Ratatouille

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
05.10.2007
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ratatouille
|

Filmen 'Ratatouille' handler om, at man godt ende som køkkenchef, selv om man er født i en rendesten... eller noget i den stil.

Remy har alt det, der skal til for at blive kok i verdensklasse; en fremragende smag, sans for detaljer og så er han fransk. Han er desværre også en rotte, så han er ikke ligefrem velset i køkkenet på den mondæne restaurant.

Men Remy møder køkkendrengen Linguini, der ikke selv kan putte salt på et æg uden at spolere begge dele, men som ved et tilfælde opdager, at han kan fungere som redskab for Remys kulinariske skaberglæde.

'Ratatouille' er skabt af animationshuset Pixar.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (75 votes)
4.8
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tinauser/865799

Ratatouille er god fortælling god historie Pixar gøre det bare godt.

Lars Michael

Virkelig en flot tegnefilm, hvor hver billede af filmen viser at det er noget af det bedste der er lavet.

Rasmus

En fantastisk film

Segoyuser/116755

Denne film har charme, for lyst til at kigge i en kogebog lave mad, fik et par grin undervejs...en film der gør glad.

Emil

Efter man har set den her film. Animationen er virkelig flot. Handlingen er virkelig god, en af Pixars bedste film

Simon

Først og fremmest: Filmen var nok Pixar's bedste før Wall•E og Op/Up. Filmen har en god komik. Filmen prøver ikke at være sjov, på joke-måden. Det kan jeg virkelig godt li'. Filmen har en fantastisk historie, og stemmerne er lagt fantastisk ind. Brad Bird er en virkelig god animations instruktør. Virkelig go' film

Nikolaj

Og den er utrolig virkelig.

Josefine Harder

Skide god film!!

christineuser/157204

Super god film

The Other Account

Pixar har i årevis sat standarden for, hvad man kan opnå med computeranimation i spillefilmslængde. Kongerækken er lang blandt andet bestående af 'Toy Story', 'Find Nemo', og 'De Utrolige', for bare at nævne få af de mest banebrydende i genren. 'Ratatouille' er en familiefilm med tyk streg under "familie", for det er en af de sjældne animerede oplevelser, der belønner seere i alle aldre. Det er endnu engang ganske klassisk af Pixar at skabe en animationsfilm under et fiktivt koncept, og som i helhed giver en suveræn filmoplevelse. De mindste vil elske den søde lille rotte, de unge vil elske humoren, og forældrene vil elske historien mens de sagtens kan grine med undervejs, når de nyder det computerskabte Paris. 'Rataouille' gør det umuligt ikke at forlade biografen med et kæmpe smil, og det skulle ikke undre mig, hvis en masse børn efter at have set filmen plager mor og far om en kæle-rotte. En ny dille har set dagens lys: Dyrehandlerne kan lige så godt købe solidt ind med det samme! Tja, 'Ratatouille' er ganske enkelt et medrivende og morsomt bekendtskab, der leverer herlig pariser-nostalgi og emmer af fortælleglæde. Her er en smittende naivitet og rørende sentimentalitet, der ikke kan undgå at efterlade sit publikum med en herlig opløftende eftersmag.
Alt i alt er 'Ratatouille' en morsom og forrygende film, som sætter følelserne i gang. Desværre er filmen ikke ligeså løjerlig som 'De Utrolige', eller ligeså rørende som 'Drengen og Jernkæmpen', men i sig selv en helt fin og velsmagene Pixar-Triumf!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.