Cookie- og Privatlivspolitik

Rango

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
03.03.2011
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rango
|

I animationsfilmen 'Rango' lægger Johnny Depp stemme til en uheldig kamæleon i den nordamerikanske ørken.

Rango har levet et beskyttet liv som kæledyr, men han befinder sig i en voldsom identitetskrise. Hvor langt skal man egentligt gå for at passe ind?

Han havner ved et uheld i den barske by Støv, en lovløs flække befolket af ørkenens mest snu og listige skabninger, og pludselig skiller den knap så modige øgle sig ud.

Rango bliver modtaget med åbne arme, og som byens nye sherif må han forsøge at udfylde sin rolle efter bedste evne. Lige indtil omstændighederne og mødet med nogle ganske farverige personligheder forvandler Rango til den helt, han tidligere kun udgav sig for at være.

'Rango' er instrueret af Gore Verbinski ('Pirates of the Caribbean'-trilogien).

Den vandt Oscar for Bedste animationsfilm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (144 votes)
4.6
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... flot og fantasifuldt instrueret af Gore Verbinski ... men den ligner et værk for enten meget barnlige voksne eller meget voksne børn." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... farvestrålende genistreg... spækket med søde, sjove og fuldstændig vanvittige indfald... fortalt med dybt original charme..." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en overrumplende vellykket vision. ... bravt underholdende." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Som genrepastiche er ”Rango” formidabel, men det alene er ikke nok til at bære knap to timers familiefilm." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... tilrådes hermed alle ... med sans for animationskunst, western, fabel, pastiche. Tæt energi, stilsikkerhed og højt begavet humor." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er ikke hver dag man ser noget nyt og innovativt i animationsfilm. Men denne her er fyldt med sprudlende fantasi og humor og sin helt egen super cool (eller rettere hotte) stil. Utrolig underholdende og en fantastisk casting af de amrikanske stemmer.

Nicolaiuser/319840

jeg elsker johnney depp

Magnususer/919147

Det burde ikke havde været en animationsfilm.

Wayne

Idefolkene bag filmen har haft det sjovt - en øgle bliver til westernhelt og med en så skæv humor at folkene fra Monty Python også har moret sig. Fantastik flot animation, iøvrigt - hvilket afgjort haler den lidt tynde handling op.

Hafsa

Jeg var inde og se den 19/3 med en veninde, og der var overraskende mange i salen , fra små børn til voksne . I starten var Rango virkelig underholdende grinte en del, men jeg vil dog ikke anbefale at børn under 10 skal se den , for der var mange børn som rent faktisk kedede sig.
2 timers ''tegnefilm'' - for langtrukken, kedede mig til sidst .
DOG ikke en dårlig film , den var god og anderledes :)

Hafsa

Maria

Må indrømme, at jeg blev lidt skuffet. Jeg så den med min 10-årige lillebror, og havde forventet en lidt mere "børnevenlig" film. Den var lidt for dyb og lidt for lang og meget eksistentialistisk i forhold til hvordan den bliver præsenteret. Som voksenfilm synes jeg faktisk, den virkede formidabel, og som børnefilm fik vi begge også et par gode grin - men jeg havde forventet en film i en lidt lettere genre, end det jeg fik.

mie

Hej jeg var inde at se filmen med min nevø Oliver på 6 år, han synes at filmen var sjov og spændende, men han sagde også at de andre vi har set var sjovere.
så derfor for den 4 stjerner på Olivers vegne.
personligt synes jeg at den var lidt kedelig og langtrukken.

Marlene

Filmen føles ALT for lang, fordi den er kedelig. Historien er ok, men mindre børn hægtes af. Der er ikke nok "grine-ting" i filmen, hvilket der bør være i en tegnefilm.

Oskaruser/683049

Jeg var inde og så den med børn fra 3 til 9 år.
Den passer ikke til mindre børn da den er både for lang og sproget er for svært for de små så de begyndte at kede sig efter en halftimes tid.
Den på 9 syntes dog den var sjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.