Cookie- og Privatlivspolitik

Raging Bull (1980)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Raging Bull
|
Versioner: se alle
m. intro og releasefest, Originalversion, Særvisning, Særvisning, Særvisning, Særvisning
|
Martin Scorsese fylder ’Raging Bull’ med skræmmende og bevægende scener i sin dristige udforskning af det indre sjæleliv hos en voldelig, kvindehadende mand. I rollen som bokseren Jake la Mottas er Robert De Niro lige dele overbevisende som den brutale slagmaskine i de første kampe som ved det kvabsede ringvrag ved afslutningen af boksekarrieren, hvor han endelig kan kaste sig over sine elskede pastramisandwicher. De Niros mesterlige skuespil bliver forstærket af den voldsomme fysiske forandring, han undergår. Han tog 30 kilo på til den Oscar-belønnede rolle, som var et stort personlig projekt for ham. Debutanten Cathy Moriarty er ikke mindre fremragende i rollen som hans hustru.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
5.1
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BT

De Niro og Pesci er to velportrætterede brødre i Scorseses bokse-semi-dokumentar om usympatiske LaMotta, der slås mod både modstandere og egne voldsomme, indre dæmoner..

Nikolaj

Robert De Niro gør det absolut fantastisk som den dyriske La Motta. En præsation der absolut gør filmen værdig at opleve!

Udover det fremragende skuespil er filmen proppet med lækre filmiske virkemidler. Dette ses især i kameravinklerne under de intense og blodige boksekampe. Man føler virkelig hvert enkelt slag der bliver givet. Det er ikke til at nævne alle virkemidlerne... Det er noget man bør se selv!

Historien er dog lidt for langsom og tynd til min smag, hvilket gør at jeg trækker et par stjerner ned.

Frank

God film

Lars Michael

at se Martin Scorsese og Robert De Niro lave til sammen en god film.
Hold da op hvor er den god, se den hvis du elsker dem eller bare lave være fordi filmen er bare det værd.

S. Rico

Jo der spilles godt. Men historien keder mig. Så selv om jeg er fan af både De Niro og Scorsese, så kan den ikke få mere end 3 stjerner.

Wayne

præstationer, nogensinde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.