Cookie- og Privatlivspolitik

Racer and the Jailbird

Tilladt for børn over 15 år
Filmen veksler mellem en varm, anspændt, dramatisk og tragisk grundstemning. Scener med voldeligt indhold eskalerer i løbet af filmen. Her ses en række scener med blodige slagsmål og lemlæstelser, røverier, skudvekslinger og kamphunde i aktion. I en indledende scene ses en dreng med blodigt ansigt og tøj flygte fra politiet og en brutal far. I en anden scene ses en mands lemlæstede ansigt efter at være blevet gennembanket. I en tredje scene forsøger en person at kvæle en anden person med en lænke, og kort efter bliver samme person skambidt i ansigtet af en kamphund og skudt. Der er også scener med tragisk indhold. En person bliver ramt af en livstruende sygdom, og man følger personens lidelser og ser personen i koma på sygehuset. Volden og det tragiske indhold forstærkes af henholdsvis dunkel, urovækkende og trist underlægningsmusik. Filmen vurderes derfor at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
07.06.2018
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Le Fidèle
|

Kupfilmen 'Racer and the Jailbird' følger den stormfulde romance mellem en gentleman-tyv og en sexet kvindelig racerkører.

Gino, en altid elegant og kontrolleret mand, der arbejder på den forkerte side af loven, mister langsomt fodfæstet, da han møder den unge professionelle fartdjævel Bénédicte.

Affæren tager hurtigt fart, men da et farligt kup i Bruxelles nærmer sig, begynder de barske realiteter at komme på tværs af lidenskaben. Snart er både forholdet og deres respektive liv sat på spil.

'Racer and the Jailbird' var sidste års belgiske Oscar-kandidat og genforener også to af landets største talenter med Bullhead-instruktøren Michaël R. Roskam og Hollywood-skuespilleren Matthias Schoenaerts, der senest medvirkede i Red Sparrow.  

Filmens kvindelig hovedrolle, Adèle Exarchopoulos, har tidligere høstet priser og ros for sin medvirken i Adéles liv - Kapitel 1 & 2.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.8
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... Tempoet [ryger desværre] undervejs, og der bliver introduceret et orgie af sideplots ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Den første time af Michaël R. Roskams 'Racer and the Jailbird' er noget af det mest uforskammet lækre, der har ramt de danske biografer i dette år. " (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... dramaet [fungerer] uden mislyde i en film, der er mere spændstig, end den egentlig er en spændingsfilm, og i høj grad er det takket være Schoenaerts, der ikke sætter en fod forkert i rollen som den charmerende bankrøver Gigi." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Som tilskuer bliver man hængende længe - for farverne, for de ekstravagante skift i stil og tone, for samspillet mellem Schoenaerts og Exarchopoulos. Det er virkelig en sjælden fugl." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Apeironuser/283208

Nu må NF´s sindsyge kassetænkning stoppe!!! Hvorfor f...... river i allerede denne film af plakaten???? Har ganske enkelt ikke haft tid til at se denne film før nu - og NF viser den ikke længere. På grund af uhæmmet fokus på popcorns-film tvinger NF filmelskere i armene på - Blockbuster. Jeg håber personligt at NF bliver kvalt i deres egen lommeregner

Camillauser/138272

Filmen er Belgiens Oscar-bidrag i Foreign Language kategorien, og den får svensk premiere til foråret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.