Vind biografbilletter hver uge

Racer and the Jailbird

Tilladt for børn over 15 år
Filmen veksler mellem en varm, anspændt, dramatisk og tragisk grundstemning. Scener med voldeligt indhold eskalerer i løbet af filmen. Her ses en række scener med blodige slagsmål og lemlæstelser, røverier, skudvekslinger og kamphunde i aktion. I en indledende scene ses en dreng med blodigt ansigt og tøj flygte fra politiet og en brutal far. I en anden scene ses en mands lemlæstede ansigt efter at være blevet gennembanket. I en tredje scene forsøger en person at kvæle en anden person med en lænke, og kort efter bliver samme person skambidt i ansigtet af en kamphund og skudt. Der er også scener med tragisk indhold. En person bliver ramt af en livstruende sygdom, og man følger personens lidelser og ser personen i koma på sygehuset. Volden og det tragiske indhold forstærkes af henholdsvis dunkel, urovækkende og trist underlægningsmusik. Filmen vurderes derfor at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
07.06.2018
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Racer and the Jailbird
|
Billetter

Dramaet 'Racer and the Jailbird' centreres omkring den elegante Gino, som forelsker sig i den unge racerkører Bénédicte. 

Følelserne gengældes, men han arbejder vist ikke på den rigtige side af loven, og et større og ikke ufarligt kup er under forberedelse i Bruxelles.

Den kvindelig hovedrolle har tidligere medvirket i den kritikerroste Adéles liv - Kapitel 1 & 2 og den mandlige modpart medvirker i spionthrilleren Red Sparrow med Jennifer Lawrence.

Mere omtale af 'Racer and the Jailbird' følger...

Skal du se Racer and the Jailbird?
(12 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Filmen er Belgiens Oscar-bidrag i Foreign Language kategorien, og den får svensk premiere til foråret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.