Cookie- og Privatlivspolitik

Quarantine

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.12.2008
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Quarantine
|
'Quarantine' fortæller om d. 11. marts 2008, hvor den amerikanske regering forsejlede en hel bolig-blok i Los Angeles.

Ingen vidste hvorfor, man så aldrig beboerne igen, der var ingen vidner og ingen beviser... indtil nu.

'Quarantine' er en effektiv gyser, der ligesom 'REC' og 'Cloverfield' benytter hjemmevideo-stilen til at forstærke oplevelsen.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (324 votes)
4
2

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Et par gysende forskrækkelser følges op af bidende splat, men det er desværre ikke nok til at give 'Quarantine' mere kød end det gængse og kliché-fyldte." (Ann Linn Andersen). ()

  • Ekstra Bladet

    "... efterhånden som uhørlighederne hober sig op uden nogen egentlig udvikling, bliver det blot enerverende, og man får det som de færre og færre overlevende: Man vil bare ud." (Henrik Queitsch) ()

  • Politiken

    "Karantæne betyder: Hold dig væk! Det er et godt råd til biografgængeren." (Søren Vinterberg). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

En lidt anderledes vinkel på en zombiefilm. Det håndholdte kamera giver en dejlig klaustrofobisk effekt i den uhyggelige opgang. Plottet fokuserer mere på en mulig start på et zombie apocalypse, istedet for det klassiske hvor man følger en række overlevende efter zombierne har overtaget verdenen.

Det bliver ikke gyserklassiker, men den formår dog at få hårene til at rejse sig et par gange. God gyser!

Sune

En rapporters indblik i brandvæsenets dagligdag, tager en hurtig drejning til det værre da de rykker ud til en ældre dame! Filmen virker meget realistisk og har nogle gode øjeblikke :)

DJT

Nu er jeg jo kæmpefan af [Rec] 1+2 (ja ja, ved godt der også er en 3er, men...naaahh) og generelt ikke en fan af remakes, på nær en meget lille håndfuld, så da Quarantine udkom, var jeg en af dem, der gerne så nogle Hollywoodproducere brændt på nærmeste bål. Nu fandt jeg den så til 2 euro/15 kr og tænkte så, at man da kunne få den nysgerrighed, der jo alligevel er der, stillet, uden at føle at man har spildt penge. Og hvis den så viste sig at være dårlig, kunne man jo altid sætte sig på den, så man ville få bare lidt ud af det.
Wow.
På trods af, at jeg faktisk godt kan lide Jennifer Carpenter og synes at Jay Hernandez er svinsk hamrende lækker, er der bare INTET at komme efter. Der er ingen spændingsopbygning, ingen fornemmelse af klaustrofobi. Angela Vidal er blevet gjort til en typisk Hollywood-gyser-hysterisk-kvinde; en af brandmændene er gjort til en typisk ”Hurr-durr, jeg tør vædde med, at jeg kan få hende med i kanen inden natten er omme” som erstatning for dem i den originale, der tager deres job alvorligt; og dæmonbesættelsen er pludselig blevet en lidt mere aggressiv rabies (og ja, allerede i [Rec] bliver det nævnt, at det er en dæmonbesættelse. Dem der siger, at 2eren ”pludselig” tog den religiøse rute, har ikke været opmærksomme nok), og selv om jeg ikke er spor religiøs, skræmmer dæmonbesættelser mig alligevel mere end en rådden rabies. Og, nårh ja, selvfølgelig er der en af beboerne der gennemskuer at det er en slags rabies, for i en amerikansk film må der helst ikke være nogle overraskelser til publikummet. Den 3-4 minutter lange scene i [Rec] hvor Angela Vidal interviewer bygningens beboere, så man får en god idé om hvem der bor der, er i Quarantine blevet degraderet til kun at være et interview med den lille, syge pige, så resten af beboerne blot fremstår som tågede karrikaturer. I Quarantine har de heller ikke nosser nok til at vise den lille pige blive slået ihjel, selv om hun er inficeret, i stedet ”forsvinder” hun bare. Og så er der den ældre, excentriske herre i [Rec] som måske, måske ikke er homoseksuel, han er blot blevet gjort excentrisk i Quarantine, for homoseksualitet og tvetydighed er ikke noget der hører hjemme i amerikanske gysere.
Så, ganske kort: f**k jer, Hollywood, f**k jer for at tage en nyklassiker inden for gysergenren og udvande den, for derefter at tørre r*v i den. Bvadr!

Rasmus

Faktisk ret spændende, det er desværre kun spændingen der er det eneste gode. SKuespillet var ret ringe!

Frank

Dårlig film

forbudtuser/996743

"Karantæne betyder: Hold dig væk! Det er et godt råd til biografgængeren" (Søren Vinterberg, Politiken)

Mario

den var lidt b-film men okay spændene ! og okay kendte skuespillere med i den :)

Magnususer/540121

Grunden til at den minder om [REC] er at det er den amerikanske udgave... ([REC] er spansk) men ellers er det bare en fed film fra start til slut, ALDRIG et sekunds stilhed i den...
lige min stil!

få den med hjem fra blockbuster og se den om natten. INTET ER MERE GYSELIGT!!!

50 Cedis

OK KAN IKKE SIGE MERE

Farmand (:

Så fantastisk film ! godt plot, og der var flere gange jeg var ved at tisse i bukserne af skræk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.