Priest

Censur 15
16. Jun 2011
90 min
Sony Pictures
Priest
Billede
(© Sony Pictures)
Billede
(© Sony Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
1.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

'Priest 3D' er en postapokalyptisk science-fiction-thriller, der foregår i en anden verden, der ligner vores. Og så alligevel ikke...

Denne verden er sønderlemmet af århundreders krig mellem mennesket og vampyrerne. Historien tager fart, da vampyrer efter mange års undertrykkelse vender tilbage og dræber en familie ude i ødelandet og kidnapper datteren.

Priest er en legendarisk kriger, der kæmpede og var med til at udslette vampyrernes dominans i Den Store Krig.

Kirken har den totale magt i den gigantiske overdækkede by, og da Priest hører, at hans niece er blevet kidnappet af vampyrerne, får han afslag til at genoptage kampen.

Priest bryder derefter sin ed til Kirken og drager alene ud i ødemarken for at redde sin niece eller dræbe hende, inden hun forfalder til en skæbne, der er værre end døden.

Inden længe får han følge af niecens kæreste og en af sine gamle kolleger og vampyrdræbere, Priestess. Men det går hurtigt op for dem, at de er oppe mod en helt ny race af vampyrer med en ny og skræmmende taktik.

’Priest’ er baseret på den koreanske tegneserie af samme navn og løst baseret på westernklassikeren ’Forfølgeren’ (1956) med John Wayne. Scott Charles Stewart instruerede også Paul Bettany i ’Legion’ (2010). 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: