The Peanut Butter Falcon

Censur 7
28. May 2020
97 min
Angel Films
The Peanut Butter Falcon
Billede
(© Angel Films)
Billede
(© Angel Films)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'The Peanut Butter Falcon' handler om den 22-årige Zak, der er født med Downs syndrom, og som har store drømme om at blive professionel wrestler.

Zak er blevet placeret på en institution, hvor han bruger det meste af sin tid på at se et gammelt VHS-bånd med optagelser af de største kampe.

Men Zak keder sig frygteligt, da han hellere vil ud i verden og leve sit liv. Med hjælp fra en anden beboer stikker den unge mand derfor af kun iført underbukser for at forfølge sin store drøm.

Verden udenfor er dog overvældende, så det er held i uheld, da Zak render ind i den lurvede Tyler, der er på flugt fra nogle skumle typer. Modvilligt tager han Zak under sin vinge, og sammen drager de ud på en livsændrende rejse.

'The Peanut Butter Falcon' er en moderne genfortolkning af historien om Huckleberry Finn, der drog ud for at jagte drømmen som skuespiller. Filmen vandt publikumsprisen ved filmfestivalen South by Southwest i 2019.

Zack Gottsagen har sin spillefilmsdebut i rollen som Zak, mens Tyler spilles af Shia LaBeouf, der er kendt fra titler som Transformers, Fury og senest Honey Boy. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: