Parker

Censur 15
28. Feb 2013
105 min
Scanbox
Parker
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Thrilleren 'Parker' har Jason Statham i titelrollen som en professionel tyv, der arbejder efter et særligt moralkodeks.

Han hverken stjæler fra de fattige eller volder skade på uskyldige mennesker. Men det er en farlig branche, og han bliver forrådt af de folk, som han stolede på.

De efterlader ham med forvisningen om, at han er død, men Parker overlever, og han følger sin tidligere bande til Florida for at få hævn. 

Parker udgiver sig for at være en velhavende texaner på boligjagt og møder Leslie (Jennifer Lopez) - en fraskilt ejendomsmægler med en nedadgående karriere og med et sidste håb om at tjene gode penge.

Actioneksperten Jason Statham (The Expendables-filmene, Crank 1-2 og Transporter-serien) spiller titelrollen i denne thriller, der er instrueret af alsidige Taylor Hackford. Hackford vandt en Oscar for kortfilmen 'Teenage Father' i 1978 og har siden stået bag film som 'Djævlens advokat' (1997) og 'Ray' (2004). 

'Parker' er baseret på bogen 'Flashfire' af Donald E. Westlake, der indgår som en del af en romanserie om mestertyven Parker, hvoraf flere har været filmatiseret (som bl.a. 'Point Blank', 'Payback' og 'The Outfit'). Statham flankeres af Jennifer Lopez (Out of Sight) og Nick Nolte (48 Hrs.).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: