/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Pusher II

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2004
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pusher II
|

Tonny er en pleaser, men også typen der ikke kan stikke en pind i en hundelort uden at ødelægge begge dele. Han starter på bunden - og derfra går det nedad!

Da han løslades efter 13 måneders fængsel står to mennesker klar til at kræve ind: Ex-kæresten Charlotte med hvem, Tonny har fået en lille dreng, og Tonnys far, Smeden, der er storgangster på Amager.

Heldigvis tager vennerne Ø og Kusse-Kurt også imod, men Tonny bringer ulykker med sig, hvilket især Kusse-Kurt bitterligt erfarer.

Da alt tilsyneladende er gået helt galt, tager Tonny en drastisk beslutning!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
3.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En rigtig god 2'ere, som slet ikke er dårligere end den første i rækken.
Klar en nydelse at se fra Mads Mikkelsen side.
Kæft det er godt det her.

Simon

Man kan godt se at Pusher II er otte år yngre end Pusher. Refn er blevet en fantastisk historiefortæller, og generelt er det hele bare skruet bedre sammen. Mads Mikkelsen spiller helt forrygende, og jeg kan bedre lide Tonny end Frank, da han har mere karakter over sig end Bodnia, som egentlig "bare" er god til at være hardcore. Tonny er bare mere spændende. Jeg synes også det er ok at Refn lavede en to'er, især fordi den ikke piller ved den originale Pusher. Historien er også bare i top, og slutningen synes jeg er super fed.

Wayne

Denne gang med Mads Mikkelsen i centrum.

S. Rico

Denne opfølger sagde ikke mig noget. Jeg kan ellers godt lide socialrealisme (Submarino er et mesterværk), men jeg kedede mig under det meste af Pusher II.

Nogenuser/12232

efter min mening den bedste pusher.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.