Cookie- og Privatlivspolitik

Punch-Drunk Love

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.03.2003
| | |
Punch-Drunk Love
|

Barry er en pligtopfyldende, forsigtig fyr med et kedeligt job. Han er genert og har svært ved at træffe andre mennesker, men ind i mellem eksploderer Barrys temperament.

Barry fylder tiden ud med sære hobbyer og den seneste er ingen undtagelse: Han samler på kuponer fra helse-buddinger. Kuponer der, hvis han samler nok, vil kunne skaffe ham en gratis flyvetur. Og Barry har efterhånden samlet nok til at flyve jorden rundt.
Han går altid rundt i det samme dybblå sæt tøj, men spørg ham ikke hvorfor, for det aner han ikke. I det hele taget aner Barry ikke særlig meget. Han er styret af sine impulser og en evig irritation for sine syv højtrøstede søstre.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Adam Sandler kunne sagtens have fået en succesrig karriere som normal skuespil, istedet for fjollet. Det er uden tvivl hans allerbedste rolle, især at han kan skifte fra at være sød og rar til jeg-fuckin'-dræber-dig-hvis-du-ikke typen, uden at være falsk overhovedet. Jeg er bare generelt helt vild med hans karakter, Barry Egan, som enhver person kan relatere til. Jeg tror aldrig nogen sinde jeg vil kunne se en Sandler film igen uden at blive lidt trist over at se ham spille så dum, når han havde potientiale til at blive en verdensklasse skuespiller. Selv om Phillip Seymour Hoffman var utrolig lidt med i den var han også ganske fremragende (som altid).

Anderson viser igen sin had for sekter, denne gang for Jehovas Vidner. Synes det virker fremragende, og filmen bliver aldrig langtrukken fordi filmen har så mange lag man altid kan gå i dybden med!

Denne film er min anden favorit lavet af P. T. Anderson, kun overgået af There Will Be Blood.

Bjerg

Paul Thomas Anderson har med 'Punch-Drunk Love' leveret en yderst besynderlig film, der sigter efter helt andre poetiske højder, men rejsen derhen er instruktøren i sit es! Anderledes ja, men det er uden tvivl en film af PTA vi har med at gøre.

Elsker kombinationen af humor, drama og poetisk billedesymbolik, der fungere endnu bedre ved anden gennemgang. Barry "Superman" Egan er en forunderlig og vidunderlig karakter, man elsker at beundre samt undrer sig over på samme tid.

Tæt på endnu et mesterværk fra én af mine absolutte ynglingsinstruktører, Paul Thomas Anderson!

5.5/6

Katja

At se denne her film giver omtrent samme følelse, som når du tager et par gamle bukser på og finder en glemt 100 kr seddel i baglommen - overraskelse og glæde finder med det samme indpas i din krop!

S. Rico

Fra de allerførste scener, hvor der sker mystiske ting med et klaver, der sættes af på fortorvet uden forklaring - og med super lækker klipning - da blev jeg tryllebundet til skærmen.
Herefter fortsætter denne pudsige film som en mærkelig blanding af drama, komedie og action. Ikke en film for alle, men er man til skæve indfaldsvinkler og originalitet, så er man på rette spor.

Wayne

poetisk - og meget anderledes Sandler film. Absolut værd at se, langt fra hans normale fjollede roller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter