Cookie- og Privatlivspolitik

Public Enemies

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
03.07.2009
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Public Enemies
|
I 'Public Enemies' leger 1930’ernes berygtede bankrøver John Dillinger (Johnny Depp) og hans "kolleger" Baby Face Nelson og Pretty Boy Floyd kispus med loven.

De opnår en ikke ubetydelig popularitet blandt de arbejdsløshedsramte folk, som ikke ligefrem elsker bankerne.

Det storslåede epos i 'Public Enemies' om FBI's omfattende menneskejagt på Dillinger er instrueret af Michael Mann ('Heat', 'The Insider').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1751 votes)
4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Visuelt er den hektisk klippede film ofte imponerende, men den minder lidt om en stor flot pakke med en ganske lille gave inden i, for man bliver hverken klogere eller gladere af at se den. Men dog kompetent underholdt af en kyndig og ret kølig filmskaber." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... bliver... aldrig andet og mere end god underholdning. Hertil er filmen på mange måder ikke dyb eller personlig nok. ... Men 'Public Enemies' er immervæk så fantastisk produceret, historien fascinerende og Bale & Depp så veloplagte, at den absolut er værd at se." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... 'kun' er en aldeles underholdende gangsteractionfilm... Men det er jo heller ikke så ringe endda." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... er psykologien ikke dyb, så er fremstillingen i det mindste storslået. ... intens og ikke mindst seværdig historieskrivning." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Der er virkelig spark i maskinpistolerne og alle locations virker påfaldende ægte akkompagneret af Billie Holiday i lydkulissen. Når man alligevel ikke er ved at falde helt ned af stolen, er det, fordi den eneste motor, der ikke kan toptunes, er spændingsmotoren." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En film med masser af action, men uden følelse. Det er som om, at karaktererne i filmen nærmest er hule skaller uden indre liv. En meget underlig oplevelse. Filmen er ellers stort sat op med flotte settings og dygtige skuespillere. Kun Marion Cotillard (der spiller John Dillingers kæreste) skiller sig ud og leverer en præstation der mærkes. Der er en torturscene, hvor hun er fænglet af politiet, der gør indtryk. Resten er til gengæld lynhurtigt glemt.

Nikolaj

Ellers synes jeg den var lidt kedelig.

Frank

Okay film

Lars Michael

Dejlig at se Deep og Bale mod hinanden,det gør at filmen er god ,spænding jeg synes den har det der skal til.De to kan meget mere end batman og pirat.

Wayne

forventningerne var skyhøje, da man gik ind for at se filmen. Bale og Depp i samme film - det kunne kun slå gnister. Filmen er også flot, men ikke noget mesterværk.

Jeff

My lasting memory of this movie will be sitting in a sweltering hot Dagmar, while on the screen, set in the 1930’s they were advertising air-conditioned movie theatres.

Kian

:;;::;§!#"

Gülay

Super nice film !!!!

Fbarbesuser/244560

To mega fede skuespillere i nye roller. God film og handling

Hearmeroar

En rigtig god film endnu engang med Depp i hovedrollen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.