Cookie- og Privatlivspolitik

Prozac Nation

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.01.2004
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Prozac Nation
|

Lizzie er netop begyndt på college. Hun er smart, populær og smuk og udadtil har hun alt, man kan ønske sig. Men hun lider under den følelsesmæssige turmult hendes ukontrollable humør medfører.
Efterhånden afskærer den depressive adfærd Lizzie fra dem hun holder af. Desuden har Lizzies mange mislykkede terapikonsultationer været en stor økonomisk belastning for moderen og gjort deres forhold mere anspændt, end det var i forvejen.
Da lægen ordinerer Lizzie en ny medicin, ændrer hendes tilstand sig langsomt i positiv retning og hun begynder at øjne muligheden for en nogenlunde normal tilværelse. Men i sin nye tilstand kan hun ikke genkende den person, hun har udviklet sig til.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Film om hvor nemt det er at bare tage en pille, hvis man er deprimeret. Det er svært at udlede af filmen om den er for eller imod, for hovedpersonen har nogle issues som hun prøvet at klare ved at skære sig. Hvad er værst?

Filmen giver ikke et svar, men stiller snarere spørgsmål om hvorfor så mange skal være afhængige af piller for at klare et normalt liv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.