Cookie- og Privatlivspolitik

Promised Land

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
15.08.2013
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Promised Land
|

I Gus Van Sants nye drama rejser Steve Butler, der er sælger for et naturgas-selskab, i arbejdsøjemed til en lille by for at købe land, sammen med firmaets forhandler, Sue Thomanson. 

Selskabet vil gerne udnytte de tilgængelige ressourcer, og eftersom byen er ramt af den økonomiske nedgang, står Butler og Thomanson umiddelbart overfor en nem opgave - lige indtil en lokal skolelærer begynder at tage kampen op med støtte fra en græsrodsbevægelse.

Butler er nu fanget mellem sit professionelle virke og hvad, der måske, er det rette at gøre.

Manuskriptet til 'Promised Land' er skrevet af Matt Damon, der vandt en Oscar for sit forlæg til Good Will Hunting (1997), og John Krasinski (Away We Go), som begge medvirker i filmen. 

'Promised Land' er instrueret af Gus Van Sant, der i sin tid gav Damon sit gennembrud med netop 'Good Will Hunting', men som også har lavet moderne klassikere som 'My Own Private Idaho' (1991), 'Elephant' (2003) og Milk (2008).

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Promised Land' er en god gammeldags menneskelig fortælling med psykologiske nuancer og noget på hjerte. (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  En sympatisk og tankevækkende film. Fortalt med Gus Van Sants blik for miljø og karakterer, og båret af en vedkommende, aktuel historie, der bestemt ikke er det rene gas. (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  Et melankolsk og værdigt requiem for det amerikanske landbrugs-samfund og noget så sjældent som en film med mere indhold end form. (Søren Jacobsen Damm)

 • Jyllands-Posten

  Trekløveret Gus Van Sant, John Krasinski og Matt Damon (har) skabt en smuk og vedkommende film. (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  'Promised Land' er en stilfærdigt stærkt og robust menneskelig film (...) Filmen fortjener et publikum, der sætter pris på relevant og velspillet dramatik. (Kim Skotte)

 • Radio24syv

  "'Promised Land' er overraskende god. Desværre tager filmen selv beslutningen om, hvad seeren skal synes om det hele. Men alt i alt er det en ret vellykket lille film." (Søren Søndergaard - kino.dk)

 • Weekendavisen

  'Promised Land' er og bliver en velment problemfilm, der vil oplyse og belære, før den vil andre ting. Men Damons eksistentielle krise er fremstillet smukt, og Gus Van Sant skildrer hjertelandets rytme solidarisk, uden at blive overdrevent nostalgisk eller sentimental. (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thor

det er utroligt træls at den ikke får premiere i de dansk biografer, det var ellers en film jeg ville have være inde og se.. men må vente til den kommer på dvd!

Helle V.user/294894

Jeg var den eneste tilskuer i Empire Bio på Leicester Square i tirsdags. Filmen er lidt langtrukken og kedelig, den mindede mig en del om miljøproblemstillingerne i Erin Brocovitch. Jeg forstod godt, hvorfor jeg var mutters alene i den lille sal, og det vil da også undre mig meget, hvis filmen får premiere i Danmark.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.