Cookie- og Privatlivspolitik

Prom Night

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.08.2008
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Prom Night
|

I 'Prom Night' bliver årets største fest til årets største mareridt...

Donna glæder sig til sit afdansningsbal, hvor hun sammen med alle sine venner skal skabe massere af gode minder til fremtiden -minder som Donna håber kan udslette de grusomme hun bærer rundt på fra fortiden.

Desværre bliver aftenen langt fra som planlagt, da en koldblodig morder besat af hævn beslutter sig for at udslette Donna, hendes venner og alle der fester netop denne aften. Året store bal udvikler sig hurtigt og brutalt til en aften alle vil huske... hvis de overlever.

'Prom Night' er en genindspilning af den amerikanske kultgyser af samme navn fra 1980, hvor Jamie Lee Curtis spillede en af de bærende roller. I denne nye version spilles Donna af Brittany Snow ('Hairspray') og i instruktørstolen sidder den garvede TV-serie instruktør Nelson McCormick.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (117 votes)
3.8
1.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    ... filmen er kun til dem, er på forhånd vil vide, hvad de får. (Ann Lind Andersen) ()

  • Ekstra Bladet

    ... ikke så lidt af en svipser. (Peter Albrechtsen) ()

  • Politiken

    Dødkedelig. (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tribute

ikke særlig god af en Gyser Thriller at være. Okay det er en film som nok vil skræmme de fleste forældre og Teenager, men ellers var filmen lidt for overdrevet.
Handlingen til filmen er lidt svær at forstå vis man ikke har læst filmens Resume før at man ser den, og det glemte jeg. Det er rigtig nok, filmen er spild af gode penge, alt for forudsigelig og lidt Tamt.
Jeg havde forventet mere gys og skræmende scener i filmen.
Det er fint nok at der var CHOK med i filmen, men der var så mange scener som var så dårlige at jeg ikke engang kunne give filmen 4 stjerner.

Mark

En god film.
Jeg fik ikke selv nogle chok, dog fik min kæreste en del :)
Der er ikke ret meget gys over den.

Camilla

super god film hehe d: fik et så stort chok at popcornene fløj i luften og ramte alle omkring mig :/

Pawerbuster

Handlingen er en børnehaveblanding af Halloween, Fredag den 13. og I Know ..., men for at gøre filmen spiselig for et større - og altså yngre - publikum, har filmselskabet bag valgt at skrue gevaldigt ned for blod og indvolde.
Prom Night er dermed blevet en blodig slasherfilm med minimal slash og endnu mindre blod. Det er næsten umuligt at skyde sig selv mere i foden.
For man kommer ikke udenom, at Prom Night er en af den slags samlebåndsslasherfilm, hvor vi har set det hele 977 gange før (måske ikke helt så talentløst lavet, men alligevel), og som har absolut intet på det kolde og pengegriske hjerte.

Men okay hvis man kan lide de film

julie

nu har jeg ik læst de andre anmeldelser der er blevet skrevet men jeg synes den er helt vildt god, jeg har lige været inde og se den med en veninde, vi var de to eneste der var inde og se den. det er helt klart en film der ska ses

Josephineuser/422245

jeg forstår ikke alle de dårlige anmeldelser, jeg var i biografen i går og se den med en veninde.
og den er altså udmærket, den er okay uhyggelig, du for da chok, og sidder og håber at de når væk osv i tide. hende der spiller hovedrollen, spiller både godt og så er hun også vildt smuk.
jeg synes sagtens det er en man kan bruge penge på, men det er selvfølgelig også meget en tøse film.
4 stjerner, for en meget underholdende gyser(:

Vikulchik

Det var længe siden jeg har set så dårlig gyser + elendig skuespil!

Danielauser/178150

Få menesker var til at se denne film.Den var undermiddel gyserlig og nogle af skuespilerne ikke speciel overbevisende i deres rolle.

JegELSKERFilm

Forvent IKKE for meget af denne film, for så bliver du gevaldigt SKUFFET! Men hvis du til gengæld betragter den, som en simpel gyser er den udemærket.

Kamillauser/13076

Den er ikke pengene værd!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.