Cookie- og Privatlivspolitik

Pretty Woman (1990)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning
|

Når ’Pretty Woman’ stadig i dag står som en af de mest vellykkede romantiske komedier i nyere tid, skyldes det ikke historien, der er så eventyr-arketypisk som tænkes kan med sin fortælling om pigen fra gaden, der samles op i Hollywood af en rig mand og vinder både kærlighed og en bedre tilværelse. Det skyldes derimod den vitttige og veloplagte dialog, det vidunderlige soundtrack, der solgte lige så godt som biograffilmen gjorde, og ikke mindst det gnistrende spil mellem Julia Roberts og Richard Gere. Oprindelig gik Michelle Pfeiffer og Al Pacino til casting på hovedrollerne, men når man ser kemien mellem Gere og Roberts, er der ingen tvivl om, at dét er hemmeligheden bag filmens store succes.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (55 votes)
5.1
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/1563344

En sand klassiker. Julia Roberts er en fantastisk skuespillerinde og det samme med Richard Gere. Gid der fandtes flere af den slags film i dag.

Dan

Julia Roberts er i sandhed en Pretty woman. Og en helt fantastisk skuespiller der kan spille op til Richard Geres formåen. De udgør et fantastisk par på lærredet. En af de bedste scener er, hvor Julia er ved at få klemt fingrene i smykkeæsken, da Richard lukker den i for næsen af hende. Og så slår hun hendes mest fantastiske og charmerende skrald-latter op. Så er man bare færdig. Ikke et øje er tørt.

Wayne

Et moderne eventyr om Selskabstømmeren som efter et skænderi finder en luder som han tager med hjem.

Lyder det som Disney? Lyder det som en romantisk historie.

Ja, til begge dele. Det er måske ikke den bedste historie som er skrevet nogen sinde. Men musikken, og herligt skuespil løfter det hele til et niveau man ikke ville forvente.
Topunderholdning - med et tvist af My Fair Lady.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.