Cookie- og Privatlivspolitik

Pretty Woman (1990)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

'Pretty Woman' er den romantiske komedie fra 1990, der gjorde Julia Roberts til en superstjerne.

Under et foretningsmøde i Los Angeles støder millionæren Edward Lewis (Richard Gere) på den charmerende og klodsede prostituerede Vivian (Julia Roberts). Edward vælger at samle hende op, så hun kan vise vejen til hotellet, hvor han skal bo.

Edward vælger at hyre Vivian i en uge, hvor hun holder ham selskab og han viser hende det gode liv. I denne tid udvikler de følelser for hinanden, men det bliver ikke uden problemer.

Filmen er instrueret af Garry Marshall, der også stod bag Runaway Bride med Julia Roberts.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (54 votes)
5.1
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/1563344

En sand klassiker. Julia Roberts er en fantastisk skuespillerinde og det samme med Richard Gere. Gid der fandtes flere af den slags film i dag.

Bent Edvard

Det er sjovt at opleve, hvordan filmmusik komponisterne forsøger at frembringe og underbygge de stemninger og følelser, de gerne vil have frem hos publikum, når de sætter sig i biografen eller foran tv’et og oplever filmens forskellige scener.

Man kan vel roligt fremhæve sovescenen fra Pretty Woman, som en scene der virkelig er lykkedes for filmmusik komponisterne.
https://youtu.be/Sm14hB0HaEQ

Dan

Julia Roberts er i sandhed en Pretty woman. Og en helt fantastisk skuespiller der kan spille op til Richard Geres formåen. De udgør et fantastisk par på lærredet. En af de bedste scener er, hvor Julia er ved at få klemt fingrene i smykkeæsken, da Richard lukker den i for næsen af hende. Og så slår hun hendes mest fantastiske og charmerende skrald-latter op. Så er man bare færdig. Ikke et øje er tørt.

Wayne

Et moderne eventyr om Selskabstømmeren som efter et skænderi finder en luder som han tager med hjem.

Lyder det som Disney? Lyder det som en romantisk historie.

Ja, til begge dele. Det er måske ikke den bedste historie som er skrevet nogen sinde. Men musikken, og herligt skuespil løfter det hele til et niveau man ikke ville forvente.
Topunderholdning - med et tvist af My Fair Lady.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.