Cookie- og Privatlivspolitik

Predators

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
08.07.2010
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Predators
|
'Predators' bygger videre på historien fra science fiction- og actionfilmen 'Predator' (1987) med Arnold Schwarzenegger.

Royce (Adrien Brody) er en lejesoldat, der modvilligt leder en elitegruppe på syv mand og én kvinde i junglen på en fremmed planet.

Med undtagelsen af en vanæret læge er de koldblodede mordere: heriblandt lejesoldater og indsatte, en yakuza-kriger og en dødsdømt voldspsykopat.

Alle er de blevet kidnappet og bragt dertil i bedøvet tilstand, og Royce indser, at de bliver brugt som bytte.

I 'Predators' vender det oprindelige usynlige rumvæsen tilbage, men også et nyt kuld er med til systematisk at jage og udrydde gruppen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (389 votes)
4.1
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med sit "menneskejagt i junglen"-plot trækker den femte film om de såkaldte "predators" på stamcellerne fra den første film, men ambitionerne er stadig for små." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Det er iskold, men samtidig supereffektiv sci-fi underholdning." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Her er da også både teknisk veludførte special effects, høj klamhedsfaktor, platte replikker og de glimt af kitschet humor, som den slags film har det med at afføde." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det her kan mest anbefales til meget milde tømmermænd og til sarte sjæle, der ikke tør se rigtige splatterfilm." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Effekter, casting, skuespil, spænding og atmosfære fungerer fint i et dejligt råt og direkte filmsprog, der udgør en storslået invitation til den uundgåelige toer. Man kan roligt glæde sig – også til gensynet." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Jeg synes den her er meget værre end den første. Historien er fin nok, men hvorfor skal der være nye Predators. Det er lidt dumt, kedelig film, men den har nogen gode effekter. Men actionen er meget kedelig.

Jacob

Sjældent har det mystiske krigerfolk fra rummet virket så truende, og staklerne der er blevet bragt til en ukendt planet er i sandhed i fare. Et ganske hæderligt forsøg på at genoplive den gamle franchise, der introducerer en helt ny art af det berygtede væsen.

Star

Med de nye effekter er den mega god men den gamle er bedre og nogen fantastiske effekter i den gamle

Frank

Okay film

Wayne

på den gode måde. En af de fedeste start på en film, set længe - og ganske udmærket ide. Den nærmest råber på en fortsættelse, selvom historien halter et par steder. Masser af action - første virkelig gode efterfølger til den oprindelige historie.

CartMovies

Fedt gensyn med rovdyrene Predators. Den er fyldt med god spænding, blod og neglebiddende spænding for alle pengene. Effekterne er syge og underholdningen er helt fin. Den er action fyldt og mega spændene! JEg elsker Predator, specielt dem hvor Arnold var med i. JEg synes at denner er fed, og det var sygt at se dem på det store lærred, når de jagtede menneskerne!
PS. Fed slutning!

Jeff

Ouch! Does anyone remember when Adrian Brody won an Oscar? Seems like a lifetime ago after watching this…

Jeppe Emiel ;)

RØV! O-Wow de våben! en våben kender får en orgasme! AA-12
Love it!

Billyuser/917249

Fed underholdning for alle pengene. En film der skal tages seriøst på den useriøse måde.

Tribute

Var lidt lang lidt uhygelig men MEGA FED!!!
Den var syg splatter min stor bror grindte bare helt vildt mens jeg sad og så på de fedde og spændene scener.
jeg kan godt lide Aliens vs predator 1+2 og de gamle predator film.

De der film om Aliens er kedelige jeg forstod ikke helt meningen i dem.
Men denne her Predator film gik direkte op på nummer 5 på min top 10

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.