Cookie- og Privatlivspolitik

Predator (1987)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Predator
|

'Predator' er en science fiction actionfilm om en gruppe amerikanske kommandosoldater, der bliver sendt på en redningsmission dybt inde i Mellemamerikas jungle.

Missionen bliver alt andet end let, da de efterhånden indser, at de bliver jagtet af et blodtørstigt væsen med overjordiske kræfter.

Arnold Schwarzenegger har hovedrollen som Major "Dutch", og filmen byder på masser af action, når action-stjernen folder sig ud mod et væsen fra en anden verden.

'Predator' har sidenhen fået fire opfølgere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (58 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kadir

Den bedste Arnold Schwarzenegger film nogensinde! En virkelig spændende manuskript med gode skuespillere, fede soundtracks og en meget dygtig instruktør resulterer samlet set i at Predator er en af de bedste action film nogensinde.

Emil

Jeg synes den starter rigtig langsomt og kedeligt. Det synes jeg også filmen er.

Jeg synes actionen er kedelig, og Arnold spiller ikke særlig godt. Men jeg må indrømme den næve kamp mellem Arnold og The Predator er ret fed.

Nikolaj

Endnu engang oplever vi Arnold i en rolle hvor han får lov til at vise sin imponerende muskelpakke, samtidig med at han holder unaturligt store geværer. Denne gang er fjenden dog fra en anden verden, i form af "The Predator"!

Filmen er egentlig meget simpel og leverer ikke nogle vilde plot twist! Den er dog meget god i forhold til hvordan fremvisningen af heltene der pludselig skal kæmpe mod både menneskelige skurke, men også en alien, viser sig for publikum. Det er en presset flok!

"Predator" er en god omgang Arnold-action!

Jacob

Dutch bliver sendt af CIA til den centrale amerikanske jungle for at befri tilfangetagne gidsler, men indser pludselig til sin store gru at ham og teamet er gået fra at være de jagende til de jagede, da en ny og usynlig fjende med højteknologiske våben melder sig på banen. Der er tempo, action og hårdtpumpede muskler i bedste 80'er stil.

Star

God film men det bedste efter min mening er det kampen til sist

AufVideoSehen

Predator er en af Arnolds bedste film. Og den holder stadigvæk hele vejen langt ude i junglen. Men husk at spise dine solgryn for det bliver eksplosivt og blodigt, når en af universets bedste jægere erklærer krig. Jagten er begyndt og det slutter først, når døden indtræffer eller pulsen standser midt i et halvkvalt skrig.

Frank

God film

S. Rico

Ingen kan sige det som Arnold med den tykke østrigske accent. Man må give ham ret. Predatoren er ikke køn, men den er voldsom effektiv og lægger elitesoldaterne ned på stribe.

Wayne

holder stadig vand. Uhygge i junglen, og mennesekts kamp mod overmagten. Arnold på sit højeste.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.