Cookie- og Privatlivspolitik

Poter af stål

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Animationsfilmen har i de fleste scener en let stemning. Den indeholder mange scener med forfølgelser, ulykker, overfald, krigshandlinger og actionagtige slåskampe, der dog ofte forløses med humor. Filmen indeholder desuden scener med en lettere dyster stemning, hvor fx en landsby bliver angrebet og afbrændt og scener, hvor aktørerne er i livsfare. Da scenerne er af kortere varighed og hurtigt afløses af scener med et mere humoristisk indhold, og da ingen aktører kommer alvorligt til skade, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
25.08.2022
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paws of Fury: The Legend of Hank
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ danske undertekster), Babybio 2D - dansk tale
|
Poter af stål plakat

I animationsfilmen 'Poter af stål' møder vi Hank, en luset dagdrømmer af en hund, der befinder sig i en by fuld af katte. Indbyggerne har brug for en helt til at forsvare sig mod en hensynsløs skurks onde plan om at slette deres landsby fra verdenskortet.

Han melder sig og får hjælp fra en modvillig lærer til at træne ham i samuraikunstens dyder. Med ét står Hank som byens eneste beskytter og må samarbejde med sin - fra naturens side - værste fjende om at redde byen fra udslettelse.

Animationsfilmen er produceret og medinstrueret af manden bag Løvernes konge. Historie er skabt af komedielegenden Mel Brooks og lærer både børn og voksne, at det at omfavne mangfoldighed er, hvad der virkelig gør dig til en helt.

'Poter af stål' bliver vist med danske stemmer af bl.a. Oliver Katzmann Hasselflug og Mads Knarreborg, men også i en version med engelsk tale uden danske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4
3.7

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Stærkt underholdende animationsfilm løfter den evige kamp mellem katte og hunde til en billedskøn og bramfri komedie om ulogisk racehad." (Astrid Maan Thomsen)

  • Jyllands-Posten

    "Katte i samuraitøj. Har du ikke savnet den slags? Nå, ikke. Det viser sig også svært at starte en ny animationsverden, selv om garvede kræfter gør sig store anstrengelser med 'Poter af stål'." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "'Poter af stål' kan sagtens stå på egne fire ben, for historien om Hunden Hank, der ad omveje ender med at blive kattebyen Kakamuchos samurai og dermed værn mod banditter og andet udskud, er herligt hæsblæsende og charmerende." (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.