Cookie- og Privatlivspolitik

Postmand Per - Filmen

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte dramatiske scener med truende mennesker og robotter, samt farefulde situationer. Da ingen imidlertid kommer til skade, og dramatikken hurtigt afløses af forløsende humor, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
31.07.2014
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Postman Pat: The Movie - You Know You're the One
|
Billetter

I filmen 'Postmand Per - Filmen' melder Postmand Per sig til en TV-talentkonkurrence i håb om at vinde en rejse med konen til Italien.

Men den joviale postmand har et langt større talent, end han troede, og snart er han på vej til London for at dyste mod den unge Jens Påske og hans overambitiøse manager, Wilfred Torden.

Men berømmelse, penge og flotte nye jakkesæt truer med at ødelægge det, som Per i virkeligheden holder allermest af, nemlig sin familie og venner og ikke mindst sit elskede job i posttjenesten. 

Verdens rareste postmand, Postmand Per, har kørt på BBC siden 1981 og er blevet vist i over 85 lande. Den hyggelige titelkarakter har gennem årene udviklet sig fra at være en almindelig postmand til nu at være ansat i specialposttjenesten, som udover postbilen har en helikopter, en motorcykel og en snescooter til rådighed.

Med ’Postmand Per - Filmen’ tager Per og hans kat Emil for første gang springet til biograflærredet. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
3.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Historien er en bandbulle imod moderne tider, mens filmens form selv er for moderne. Det er blot et af de svære paradokser, der ligger i at forny Postmand Per efter 157 episoders dukkefilm gennem de seneste 33 år." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "... med sin omstændelige mistænkeliggørelse af al modernisering rammer plottet tematisk langt over erfaringshorisonten hos kernemålgruppen af førskolebørn og forråder tv-episodernes hjertelige naivitet." (Søren Vinterberg)

 • BT

  "... Postmand Per racer ind i fremtiden, men spørgsmålet er, om det nu også er så godt." (Michael Lind)

 • Weekendavisen

  "Der er til dato produceret 141 episoder. Jeg har set de fleste adskillige gange, for hver af mine døtre har haft en intens periode med serien. Jeg kan med sikkerhed sige, at biografudgaven af Postmand Per ikke bliver nyklassisk på samme måde." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

dårligere end tv-serien. Men de yngste vil sikkert hygge sig alligevel.

martin

min knægt hyggede sig med popcorn , cola og Postmand Per hvilket var det vigtigeste for mig da vi var inde og se filmen. han hyggede sig og det betyder at det gjorde jeg også :)

Miss Bella

Den er sjov og de forstår hvad der sker

Betinauser/122201

Hvor ville jeg ønske at man kunne se den med engelsk tale - gider ikke at se den med dansk tale.

Stefan

Det kan godt være at en masse af os semi-konservative typer frygter at de ødelægger vores allesammens yndlings-postbud - men slap nu lige af engang.

Det værste, der kan ske, er en dansk oversættelse, for filmen er fantastisk castet:

Stephen Mangan (Episodes)
David Tennant (Harry Potter, Doctor Who)
Rupert Grint (Harry Potter, duh)
Jim Broadbent (Alt britisk)

Jeg vil se den. Men kun på engelsk!

Wolverine

Da jeg i sin tid lå i kø til ringenes herre 3 foran Imperial, og folk spurgte os hvad vi lå i kø til (fuldstændig blinde overfor de mange MANGE plakater der hang med ringenes herre reklame) sagde vi ofte "Postman Per The Movie" blot for at se om folk troede på det....det gjorde de. Det her er for sjovt.

Bo Bigleruser/74578

De ødelægger hele verdens postmand per!

postmand per skal ikke laves til en animeret figur

Tror denne film flopper!

Bjerg

Postman Per er, og vil altid være, en stop-motion animeret tv-serie.

At de vælger at lave en film gør ikke så meget, men at de laver den vha. computeranimation er en fornærmelse mod karakteren og universet. Især når man er blevet endnu bedre til stop-motion teknologien, kan jeg ikke se hvorfor man vælger at ødelægge på den her måde - andet end det selvfølgelig er den nemmeste udvej at tage. Tsk.

Vakse Viggo

I skal ikke kigge efter mig inde i salen. Filmen er ikke lige noget for mig.

gyldenløve

har set vildt meget postmand per og skal da helt klart se den her

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.