Cookie- og Privatlivspolitik

Poltergeist (1982)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Poltergeist
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Tobe Hoopers klassiske gys 'Poltergeist' ... They're here!

En familie med to små børn finder sig pludselig hjemsøgt af en såkaldt poltergeist. Først virker spøgelset venligt og mildt drillende, men inden længe udvikler tingene sig til alt andet end jov - og en nat bliver familiens lille pige kidnappet...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (93 votes)
4.7
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Personligt er jeg enorm fan af 80'ernes "familie gysere" i stil med Gremlins, Ghostbusters og selvfølgelig Poltergeist.

Det er en perfekt blanding af uhygge og hygge som jeg virkelig savner nu om dage, da man sjældent ser mage til genialitet på dette område længere - et skræmmende godt mix af genrer, uden at det bliver for meget af det ene eller det andet, og jeg var virkelig godt underholdt hele vejen igennem Spielbergs lille gyserperle!

Andreas

Endelig fik jeg set Poltergeist, men egentlig skuffede den mig lidt. Der var kun ét enkelt tidspunkt i filmen hvor jeg fik et chock, ellers synes jeg den var ret tam på chock-planet.
Filmen starter ret dårligt ud, og der sker ikke rigtigt så meget overbevisende, men hen i mod slutningen bliver den bedre. Der bliver ligeså stille opbygget en uhyggelig stemning, og filmen kommer egentlig meget fint ud af den tamme start.
Så den må få 3,5-4 stjerner (ud af 6) for mit vedkommende, og anbefales den kan den vel egentlig godt, for Poltergeist er og bliver en klassiker.

Frank

God film

S. Rico

Klassikeren med den lille lyshårede pige, der sidder foran fjernsynet og siger ”hello” til et støj/sne billede. Det skulle hun nok ikke have gjort, for der gemmer sig noget ubehageligt derinde, der bogstaveligt talt får sat familiens hus på den anden ende.

Wayne

Dumt at flytte ind ovenpå en kirkegård - meget dumt! Husk en pude at gemme dig bag.

Markuser/565992

Dejligt endelig at kunne se denne klassiker på det store lærred. Dog blev jeg meget skuffet over kvaliteten af denne 70mm kopi. Et kraftigt rødligt skær og en blød/uskarp billedkvalitet hele filmen igennem ødelagde en del af fornøjelsen. Som om filmen har ligget for længe på hylden og ku' altså sagtens trænge til en restaurering. Egentlig burde den pilles ud af kavalkaden, da billedkvaliteten ikke kan måle sig med de andre film på liste som "The Abyss" og "Patton".
På trods af at det ikke var af samme høje 70mm-standard som mange af de andre film i kavalkaden, så var det godt at gense dette mesterværk i stort format.

Patrick

Jeg kan kun være enig med dig, Mark. Det var super-fedt at opleve den på det store lærred, men det var meget ærgerligt, at den var i SÅ dårlig kvalitet.

Franck Ottossøn

Hvis du ikke allerede har set Poltergeist så er chancen her nu og forspild den ikke, dette er en gyser i særklasse!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.