Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Platoon (1986)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Platoon
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'Platoon' (Kamp-patruljen) har Charlie Sheen i hovedrollen som en ung soldat, der under Vietnam-krigen må tækkes med en vanvittig overordnet.

Krigsfilmen er baseret på Oliver Stones egne oplevelser under krigen. 'Platoon' vandt fire Oscars, bl.a. for Bedste film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Charlie Sheen spiller den naive Chris Taylor, som er filmens hovedperson. Det gør han rigtig godt, mens Tom Berenger og Willem Dafoe er filmens helt store bipersoner. Apropos biroller, det mener jeg filmens problem ligger i. Spoiler Elias' død skulle have været rigtig trist og rørende, hvilket det bestemt ikke var for mig. Jeg synes ikke at Chris havde et særligt godt bånd til Elias, og derfor bliver filmen lidt utroværdigt. Ellers er den flot, og filmens slutning er klart det bedste. Charlie Sheen leverer en fremragende voice-over, og Oliver Stone har lavet en super film lavet med erfaringer.

Nikolaj

Det er ikke altid fjenden, som er ens modstander. Det kan man roligt sige at Oliver Stone har gjort godt, han viser at Amerikanerne ikke altid er de gode, som vi regner med. Og han viser hvad krig gør ved en.

Wayne

En af de bedste krigsfilm lavet, nogensinde. Fuldt fortjente Oscars til Stone.

Frank

Fremragende film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter