Cookie- og Privatlivspolitik

Plane

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
26.01.2023
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Plane
|
Versioner: se alle
2D, Action Night, Babybio, Seniorbio, Ølsmagning
|
Billetter
Plane dansk plakat

Actionfilmen 'Plane' handler om piloten Brodie Torrance, der redder sine passagerer fra et lynnedslag med en risikabel nødlanding på en krigshærget ø. Men Torrance indser hurtigt, at nødlandingen kun var begyndelsen.

Da størstedelen af passagererne bliver taget som gidsler af øens oprørere, er der kun en person, som Torrance kan regne med – nemlig den mordanklagede FBI-fange Louis Gaspare. I forsøget på at befri passagererne lærer Torrance, at Gaspare er en større hjælp end forventet.

I hovedrollen finder man Gerard Butler, der ikke er fremmed i actiongenren. Han har de seneste år medvirket i en række actionfilm som bl.a. Last Seen Alive, Greenland og Angel Has Fallen.

Butler spiller overfor Mike Colter, som er kendt som Luke Cage i serien af samme navn. Han har desuden også medvirket i film som Men in Black 3 og Extinction.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.9
3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Actionbasker om nødlandede passagerer på en fjendtlig ø cementerer Gerard Butlers status som Bruce Willis’ arvtager." (Claus Nygaard Petersen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tehola

En god film, hvor man på intet tidspunkt keder sig.

tim

Gab spar dine penge.

peter

Hvis man er til god action så bliver man ikke snydt .
En kaptajn fra et nødlandet fly og en fange går sammen mod en lokal bande, fra en ø i det indonesiske ø hav, for at befri alle passagererne fra flyet som banden har kidnappet.
Kan det lykkes og kan en militær rednings gruppe nå frem og hjælpe dem og hvordan kommer de så væk fra øen , god underholdning

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.