Cookie- og Privatlivspolitik

Pirates of the Caribbean: At Worlds End

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.05.2007
| |
2 timer 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
|

Én af de største filmtrilogier nogensinde afsluttes nu med 'Pirates of the Caribbean: At Worlds End'.

Captain Jack er borte! Opslugt af søuhyret Kraken, som styres af Davy Jones, og værre endnu Den Flyvende Hollænder styres nu af Lord Cutler Beckett fra Det Ostindiske Kompagni.

Cutler Beckett har tænkt sig at udrydde fribytterne på alle de syv have og sørge for at al fortjeneste ender hos ham selv.

Spørgsmålet er dog om Jack Sparrows gamle besætning fra The Black Pearl med Will Turner og Elizabeth Swann i spidsen kan befri Jack.

Til det formål har de allieret sig med ingen ringere end deres gamle fjende Kaptajn Barbossa, og for at nå deres mål er de rede til at sejle til verdens ende...

Bered dig på den største piratfilm nogensinde!

OBS: Helaftensfilm

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (162 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Den kommer ikke på niveau som de to andre, stadig fin film Johnny Depp spiller stadig meget godt, meget underholende og sjov, en rigtig fed trilogi!

Nikolaj

Dårlig slutning.

Nikolaj

Her skulle serien om Jack Sparrow og co. været stoppet! Denne film er kulminationen på en helt fantastisk trilogi!

Vi har nu fået den fantastiske Barbossa med igen, hvilket er et kæmpe plus! Jeg kan simpelthen ikke stå for Geoffrey Rush' præstation af den karakter! Selvfølgelig har vi stadig den karismatiske Jack Sparrow med, som jo er en, mere eller mindre, uforglemmelig figur indenfor filmverdenen.

Selve filmen kører i et højt tempo og det er sjældent der ikke sker noget. Der bliver dog langtsom bygget op til det endelige slag der har stor indflydelse på piratverdenen! Rigtig god slutning på en af mine favorit film-serier!

CINEMANDRUP

Skattekisten åbnes og lukkes på samme gang når filmtrilogien når sin afslutning i dette tredje kapitel - her inkluderes ikke Pirates of the Caribbean 4.

Captain Jack Sparrow står atter for løjerne og filmen bæres meget af hans karakter igennem de næsten 3 timer. Spændingen om hvornår han dukker op, hvordan han dukker op og ikke mindst hvad han gør. Alt omkring ham er mystik og det gør ham i særledeshed interessant og til en helt igennem vidunderlig karakter.

Gore Verbinski sætter afslutter flot trilogien og helheden er et perfekt pirateventyr for alle sjæle med trang til det åbne hav og eventyrgenren.

Filmen er en visuel lækker skattekiste af åbne for indholdet rammer plet. Det er flot, spektakulært og i allerbedste pirat stil. Alle kampscenerne er flot bygget op og action elementerne er ligeledes prangende.

Hvis jeg skal sige en ting, som desværre trak lidt ned i min anmeldelse, må det være at filmen har det med at gøre sig selv alt for humoristisk anlagt i forhold til etteren. Den mangler til tider lidt den seriøse stil, da meget bliver overladet til humoren, som bliver den dominerende.

Filmen skal ses - uden tvivl - og det er den flotteste og bedste pirat trilogi der er lavet og vil underholde dig fra start til slut. Gode historier, fede rejser, seje karakterer og alt i alt et mindeværdigt eventyr.

Kæmpe ros til instruktør Gore Verbinski for de uforglemmelige øjeblikke med Captain Jack Sparrow´

Skattekisten med Captain Jack er nu lukket indtil nogle finder ham igen og laver flere film:-)

Star

Ok pirat film men ikke bedre en 1,ern og 2,ern

Maria

Jeg synes måske de faldt lidt af på den i den sidste (tæller ikke 4eren med her). Niveauet var stadig højt, men Tia Dalma historien sagde mig ikke så meget.

Men med en endnu mere skør Jack og en fabelagtig og perfekt slutning, så går det hele nok. :)

Sune

Men så heller ikke mere, jeg ser dog filmene lidt som en helhed så er ikke skuffet her. Men det mangler lidt at der sker noget vildt..

Ellers er filmen godt sammensat og har nogle fede scener!

FilmFaxuser/1051580

Piraterne er tilbage i trilogiens forventningstiltrækkende afrunding. Alt er endnu større, hurtigere, vildere og mere pirat-agtigt end nogensinde før! Er du fan, så gør dig klar til at få en fremragende sørøverhistorie oven i hovedet, der oven i købet buldre og brager på en perfekt fasong! Det har været fantastisk som Rum Runner/Fan, at følge eventyrklassikeren lige fra den glimrende etter ('Pirates of the Caribbean: Den Sorte Fobandelse'), den mesterlige toer ('Pirates of the Caribbean: Død Mands Kiste'), og nu til det endelige kapitel der fungere som en perfekt treer - der vist nok leder op til endnu flere eventyr! Johnny Depp spiller Jack Sparrow som aldrig føj - jeg savner dog lidt den gamle potentiale i piratkaptajnen (altså, den fra etteren), men ellers fungere han som han skal. Resten af persongalleriet - især Orlando Bloom og Keira Knightley var også troværdige og det er nemt at se, at de alle er faldet godt til i universet og i figurenes attituder. Og så er effekterne helt i top, og med et herligt flow under hver scene. Humoren er blevet skruet ekstra op, for jeg sad flere gange og var ved at dråkne i mine egne grin, på grund af fabelagtig komisk timing, og ligeså fantastiske jokes. Er man fan, må man absolut IKKE overse denne!
Nu hvor dette - indtil videre - er den sidste film, så vil jeg bare lige sige:
"Tak for mange gode rejser!"
- Jeg skal helt klart se den igen!

- Skrevet af: Daniel

Frank

Okay film

alexander

I LOVE IT

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.