Cookie- og Privatlivspolitik

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en eventyrlig og humoristisk grundstemning og indeholder en lang række dramatiske scener med søslag, forfølgelser, slagsmål, skyderier og kampe mellem sørøvere, soldater og overnaturlige væsner. I flere scener optræder truende og uhyggeligt udseende levende døde, der slår adskillige personer ihjel. Da filmen imidlertid foregår i et tydeligt eventyrunivers, volden ikke er udpenslet og de voldsomme scener ofte forløses humoristisk, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn undet 11 år.

Se mere på medierådet.dk
29.05.2020
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

I 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge' vil den unge matros, Henry, ophæve en forbandelse, der hænger over hans familie, men det kræver havguden Poseidons trefork.

Henrys søgen leder ham til den smukke Carina, og de to får uventet hjælp af den fordrukne Jack Sparrow.

Piratkaptajnen jages af den hævngerrige Salazar og hans besætning af spøgelsespirater, som har undsluppet Djævlens trekant. 

Jack, Henry og Carina skal nu finde treforken, så de kan bryde forbandelsen, få kontrol over havene og endelig bekæmpe Salazar.

'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge' er det femte kapitel i filmserien med Johnny Depp, som startede tilbage i 2003. Det er seks år siden, at den forrige Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand fik premiere, som er den hidtil bedst indtjenende af filmene.

Eventyret er denne gang instrueret af de to nordmænd bag Max Manus og Kon-Tiki. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1821 votes)
4.7
3.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det lykkes [instruktørerne] på samme tid at følge op på arven fra de fire første 'Pirates of the Caribbean'-film og at skabe noget, der føles nyt og frisk." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... historien [er] så langt ude, at det er svært for alvor at lade sig fange af den. Men flot ser den ud ..." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Hvis man [...] har et svagt punkt for de tidligere films spektakulære skrøner og visuelle overskud, bør man gå i en stor buge uden om dette femte kapitel ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... [Filmen] udfoldes kompetent af de to norske instruktører, der [...] stod bag 'Kon-Tiki' (2012), og de får også styret denne store Hollywood-film sikkert i land." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... den symfoniske windjammer [...] akkkompagnerer både den vittige dialog og bredsiderne mellem de stolte skuder." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Petrescu

Af alle film, der får repremiere, er "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tale" den mest besynderlige. Den femte film baseret på en forlystelse i Disney Land og den mindst kritikerroste i hele filmserien. Filmen scorer 30 % på Rotten Tomatoes:
"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales proves that neither a change in directors nor an undead Javier Bardem is enough to drain this sinking franchise's murky bilge."
- det er ganske rammende beskrevet. Javier Bardem er god, men filmserien er slidt op og Johnny Depps Jack Sparrow toppede i anden film, "Dead Man's Chest" og har siden været en parodi på sig selv.

Lars Michael

Var man skuffet over den sidste film i rækken (nr.4) så bliver man ikke skuffet over Pirates of the Caribbean 5, den har det som nr.4 i rækken ikke havde nemlig det stabile i hele filmen.
Men jeg ville nu gerne håbe på at det må være den sidste i rækken, da man skal stoppe mens legen er god og det er den her.

Mogens

Filmen er ok, selvom der næsten ikke er mere tilbage i filmserien. Johnny er fremragende.

Rasmus/Musen

Super god underholdning.

En masse piraterier i vente derude. Både de gode, men OGSÅ de slemme af dem!
Ja, og hvis der er en af dem, som virkelig kan finde ud af at være “den slemme” af dem, så er det absolut den berømte Johnny Depp som: Kaptajn Jack Sparrow. Det må man absolut give sit højre ben for, fordi Den rolle kører han altså bare klatten med, absolut.

Den onde Kaptajn Salazar giver et solidt modstykke til vores “gode” pirater, og det er en hård kamp for vores helte at besejre spøgelsespiraterne denne gang (Rigtig godt skuespil af Javier Bardem forresten).

Tjah, der er bare masser af gode grunde til at få 2 timers fantastisk underholdning med en rejse på de 7 have og med en masse gode skuespillere.
Jeg skal ikke kunne sige, at det her direkte er den bedste film i serien- men den leverer i hvert fald et eller andet godt i sidste ende, ;-)

“AARH, mine landkrabber. Hvad venter i på?
SEJL AFSTED!
:-D

S. Rico

Pirates of the Caribbean er tilbage på sporet. Efter den uheldige 4'er har skaberne tilsyneladende kigget tilbage på, hvad der gjorde de første film succesfulde. Og så lavet en ny film, der lægger sig ret tæt op af den første film. Vi får således endnu et skib med spøgelsespirater (dog designet lidt anderledes), vi får en ny Turner generation (Will's søn), der også har mistet sin far til Den Flyvende Hollænder, vi får endnu en gæv pige med ben i næsen i plottets front - og endnu engang hvivles Jack Sparrow og hans magiske kompas ind i løjerne.

Filmen starter i en herlig dyster og mørk tone. Og der går heldigvis lang tid, før Jack Sparrow ødelægger stemningen med hans fjollerier. Faktisk er Sparrow i denne film gået hen og blevet en bikarakter - ja nærmest et sidekick. Det synes jeg personligt er helt fint, for han er efterhånden blevet lidt af en parodi på sig selv. Så jo mindre af dette fjolleri, jo bedre.

bentuser/87315

Så filmen med min 11 årige søn og det var action og latter fra start til slut

Maria

En fantastisk film. Virkelig flot lavet. Skønt med så meget humor. Jeg var fastholdt under hele filmen. Glæder mig meget til den kommer på DVD. Kan stærkt anbefale den!

Jason

Filmen i sig selv var fantastisk og overvældende! Dog ville jeg ønske at vi havde set mere til Elizabeth Swann og Will Turner... Udover dette var filmen himorisitks og spændende som i de tidligere Pirates of the Caribbean film.

adam

Masser af action og masser af humor og en fed film glæder mig til den næste

Caroline

Enorm flot kvalitet, og historien er fantastisk som altid. Der er god sammenhæng mellem de 4 andre film, og denne sidste.
Jeg vil en enhver tid anbefale den :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.