Cookie- og Privatlivspolitik

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.07.2006
| |
2 timer 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
|

Bølgerne går højt, når kaptajn Jack Sparrow, Will Turner og Elizabeth Swann kaster sig ud i nyt hæsblæsende eventyr, da den legendariske Davy Jones og hans overnaturlige krigere vil Jack til livs.

Jerry Bruckheimer (National Treasure, Kong Arthur) har produceret og instruktøren er igen Gore Verbinski (The Ring, The Mexican).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (151 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

For en gangs skyld en af de 2'ere der lykkedes med at opretholde, den stemning der gjorde 1'eren populær, uden du samtidig sidder med følelse af at du har set det hele før. Monsteret Kraken er virkelig flot lavet, især med tanke på at filmen er fra 2006. Scenen med møllehjulet er godt lavet og filmet. Generelt bare en sjov film, der er perfekt til en weekend eller ferie aften/eftermiddag, hvor du ikke ved hvad du skal lave, og bare skal have noget god simpel underholdning.

Emil

Jack Sparrow er tilbage! en fremragende efterfølger, underholende og har fede effekter og Johnny Depp spiller fantastisk igen. ikke Bedre end den første, men meget tæt på.

Nikolaj

og Davy Jones er enlig også lidt skræmmende.

Men selve historien halter altså en smule, i forhold til hvor god nummer 1 var.

Nikolaj

Endnu engang møder den geniale figur, Jack Sparrow, men denne gang introduceres vi også for den nye skurk, Davy Jones. Davy Jones er et lille CGI-mesterværk som giver den helt rette uhygge til filmen.

Der leges generelt lidt mere med effekterne i denne anden film i serien, og jeg synes de kommer godt ud af det. Selve filmen er stadig på et rigtig højt niveau, men den mangler bare lige det sidste for at matche den første i serien.

Det skal dog siges at "død mands kiste" indeholder en af mine favoritscener indenfor hele filmmediet! Jeg vil ikke spoile noget, men den aller sidste scene og den aller sidste replik giver mig kuldegysninger hver gang!

CINEMANDRUP

Jack Sparrow er tilbage i en yderst værdig opfølger til the Curse of the Black Pearl. Nu er et nyt sæt pirater klar til at tage kampen op mod Captain Jack, men ikke hvilke som helst pirater: Nemlig Davy Jones og slænget.

Filmen følger i tro stil sine roller videre fra første film og i stedet for skelet pirater har du nu en blanding af muslinge/fisk og krabbedyrslignende pirater med kaptajnen Davy Jones der ligner en parring imellem en blæksprutte og en kongekrabbe.

Gore Verbinski har holdt en urokkelig stil fra første film og gør det ligeledes til stående bifald i denne omgang. Visuelt lækker at overvære igennem hele filmen, masser af pirathumor og så en stemning, som både er morsom og til tider skræmmende – og det er en svær balance at ramme, men han gør det.

Castet er det samme slæng som fra første film, med undtagelse af et par nye ansigter og her vil jeg fremhæve Davy Jones (Bill Nighy). Davy Jones er i samme skræmmende piratstil som Barbossa var i første film. Det er en troværdig levering han viser på skærmen og han efterlader en karakter, som du ikke glemmer. En karakter, som både er underholdende, men mest af alt skræmmende. Du glæder dig til når Davy Jones indfinder sig på skærmen og nyder det visuelt flotte CGI brug der har bragt ham til live.

Eventyr: Her er der ikke skruet ned for bluset. Eventyr er der rigeligt at finde i denne 2’er og det bliver på ingen måde langtrukken eller kedeligt, for der har vi vores Captain Sparrow til at underholde os. Vi får endnu en god historie og masser af noble og gode sværddueller.

Captain Jack Sparrow er et emne for sig. Johnny Depp har skabt en figur fra første film, som vi bare må og vil se mere til og det skal jeg også love for at han tilvejebringer. Sparrow er som magi på lærredet og han rummer så meget mystik og er utilregnelig at han gør os alle nysgerrige efter mere og det er Johnny Depp mester i.

Filmen slutter på en cliffhanger og gør os alle spændte på det tredje kapitel. Denne 2’er er helt bestemt anbefalelsesværdig og må og skal opleves, hvis du havde bare den mindste følelse af at etteren var god. Du er underholdt fra start til slut og får lysten til at se flere piratfilm, men mest af alt mere fra Captain Jack Sparrow og hans vittige karakter.

Camie

Som andre også skriver, så er det en rigtigt fin 2'er, men jeg kan nu stadig bedst lide 1'eren.

Historien bygger flot videre på den tidligere, med derudover er det bare mere af samme skuffe, som vi har set før. Efter at alle karaktererne er slået fast i den første, så spredes fokus lidt for bredt i denne. Det betyder desværre at de alle får for lidt screen-time.

Men den er virkeligt flot lavet med fantastiske scenarier og alt det der virkede i den første. Så absolut en film man skal se, hvis man syntes den første var god.

Star

Den bedste pirat film nogensinde efter min menig Johnny Depp spiller fantastisk igen meget god film

Maria

Normalt lider en 2'er af at den ikke kan leve op til den første, men ikke her! Niveauet fra den første holder, humoren især fordi det lykkedes at bringe en hel ny historie på banen som ikke lyder forhastet. Og fordi alle elsker Jack, er man klar til at se bort for de små ting der måske kan være i vejen med denne. :)

Sune

Den har det hele; Fed historie, god action og gode effekter !

Mega fedt univers..!

meee

johnny depp er den mest talentfulde skuespiller der ever findes i vores tid, efter min menig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.