Cookie- og Privatlivspolitik

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.09.2003
| |
2 timer 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
|

I 'Pirates of the Caribbean' er Jack Sparrow den stolte kaptajn på det gode skib The Black Pearl. Carribien er hans tumleplads og han jagter eventyr og mysterier.

Idyllen slutter imidlertid brat, da den bedrageriske kaptajn Barbossa stjæler Jacks elskede fartøj.

Barbossa sætter kurs mod Port Royal, hvor han kidnapper guvernørens datter Elizabeth. Guvernøren stiller flådens hurtigste skib til Jacks disposition og sammen med Elizabeths modige ven, Will, optager han jagten på The Black Pearl og Elizabeth.

'Pirates of the Caribbean' blev starten på en række film med Jack Sparrow i centrum.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (262 votes)
5.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Og Johnny Depp spiller jo helt Fantastisk, Jack Sparrow er den bedste pirat nogensinde i film, gode effekter, skuespil og handling.

Nikolaj

Denne første film i serien er intet mindre end genial. En helt simpel og klassisk piratfilm med magi, sværkampe, forbandelser og store flotte skibe. Det virker stadig! Især når det laves så godt som i denne film! Det eneste nye filmen giver til genren er Johnny Depps præstation som Jack Sparrow! Den let feminine og jokende pirat er nok Johnny Depps største rolle hidtil! Sikke en figur!

Geoffrey Rushs rolle som den onde Barbossa skal også have ros med på vejen. Her snakker vi om den stereotype onde pirat-rolle! En rolle han har taget til sig på fineste maner! Han giver rollen den charme og ondskab den skal bruge! Fantastisk præstation af Rush!

CINEMANDRUP

Piratfilmens æra blev genoplivet på ny takket være the man himself: Captain Jack Sparrow (johnny Depp) og instruktøren Gore Verbinski.

Pirates of the Caribbean er et visuelt imponerende stykke arbejde fyldt med over the top fede effekter, klassiske karakterer og en historie der er en piratfan værdig. Instruktør Gore Verbinski vidste lige hvad han ville have ud af projektet og sjovt nok ramte han en fanbase enorm nok til at gøre denne franchise til en af de mest velholdte i nyere tid.

Cast: Alle personerne i filmen gør et fabelagtig stykke arbejde, men jeg kan vidst tale på alles vegne, når jeg sige, at to personer stjæler rampelyset og gør denne film blandt de bedste sørøver/piratfilm nogensinde lavet: Captain Barbossa (Geoffrey Rush) og captain Jack Sparrow (Johnny Depp).

Geoffrey Rush er intet mindre end en herlig sørøver og hele hans karakter er gennemsyret af piratblod og klassiske træk, som gør ham uforglemmelig i sin rolle. Hans samspil og i filmen modspil til vor tids nok største piratskabte karakter til dato Jack Sparrow er mesterlig. Johnny Depp har stadfæstet sig som sørøveren over dem alle med sin figur Jack Sparrow og hvilken fornøjelse og uforglemmelig karakter er han ikke lige. Dette er i den grad en mand der er hjemme i sin rolle og har læst på lektien, når det kommer til at gøre sig mindeværdig. Jeg vil næsten væde på at alle ved hvem Captain Jack Sparrow er.

Disney havde sine problemer med at forstå hvor Johnny Depp ville hen med sin rolle og skøre facon, da han sagde, at han selv ville stå for karakteren og hans særlige træk/udseende. Den dag i dag tror jeg nu nok, at de har fundet ud af ,at hvis Johnny Depp får en fornemmelse for hvordan en karakter skal være, så gør han det bare. Johnny Depp er en person, der bare skal have frit løb for sin kreative tankegang, for det gør hans karakterer udødelige.

Eventyr: Filmen er et sand mesterligt eventyr af den allerbedste skuffe, med seriøst lækre visuelle billeder, god, heftig og rigtig flot action/eventyrelementer sammenkoblet med en gennemtænkt historie, som er i piraternes ånd. Filmen supplerer ligeledes med et unikt stykke soundtrack til den klassiske film, så er helt i stil med filmens mål.

Jeg kan intet andet end anbefale denne film nok gange til alle og enhver, da du her får serveret uforglemmelige karakterer, vidunderligt skuespil, lækker musik, god historie, flotte action sekvenser, eventyr i allerhøjeste grad.

En film som denne fortjener 6 ud af 6. Hjemmearbejdet er klaret til UG og filmen er nøje gennemtænkt og til hver en tid en aftenunderholdning værd. Filmens helt store trækplaster er den mystiske pirat Captain Jack Sparrow - en af Depp’s, hvis ikke hans allerbedste karakter.

I salute you Captain Jack Sparow.

Nikolaj

Min ynglings Pirates of the Caribbean film, den har noget helt specielt som jeg ikke synes de andre havde.

Jacob

Aldrig har Johnny Depp været så tæt på at blive fyret af cheferne hos Disney, da de på ingen måde kunne forstå hans vision for Kaptajn Jack Sparrow, men i dag er det faktisk det eneste Tim Burtons stjerneskuespiller kan tjene sine film hjem på. Den Sorte Perle er den simpleste i den første trilogi, og det er i det her tilfælde også den bedste.

Line FS

En film som betyder specielt meget for mig! Den første rigtige "voksne" "eventyr"-film som rigtig fangede mig, tilbage i 2003 hvor jeg var 10 år gammel! Jeg var total besat. Og den startede min kæmpe kærlighed for Orlando Bloom, hihi.
Det er en MEGA fed film, som virkelig er noget for sig selv. En klassiker. Det bliver en film som holder i mange år. Og selvfølgelig Johnny Depp som bare er en klasse for sig selv.

Maria

Den første Pirates film var intet mindre end genial!

SÅ anderledes end film man har set før, Johnny Depp er sublim i rollen som Jack Sparrow og så det der soundtrack, som jeg stadig elsker den dag i dag!!

Sune

Filmen fungerer på mange måder! Godt skuespil, gode karakterer god handling og fed lyd!

Man kan ikke andet end elske pirater efter denne film!

Frank

God film

Lars Michael

sådan en film der holder hele vejen ,johnny deep spiller pisse godt han er sjov ,god og meget mere .

Han løfter filmen helt op til noget af det bedste der er set.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.