Cookie- og Privatlivspolitik

Piraterne!

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.03.2012
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Pirates! Band of Misfits
|

I animationsfilmen 'Piraterne!' vil en ægte pirat gerne være frygtet på de syv verdenshave.

Men det er ikke ligefrem tilfældet for den såkaldte Piratkaptajn fra Blood Island. Han er tværtimod alt for flink og hverken blodtørstig eller gemen som sine kollegaer, der bl.a. tæller ærkefjenderne Black Bellamy og Nådesløse Liz.

Alligevel sætter Piratkaptajnen alle sejl ind for at blive kåret som Årets Pirat i den anerkendte konkurrence for søstærke ledere af sørøverskibe. 

'Piraterne' er den tredje claymation-spillefilm (detaljerede modellervoksfilm) fra Aardman Animations efter 'Flugten fra hønsegården' (2000) og 'Walter og Trofast - Det Store Grøntsagskup' (2005).

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (54 votes)
3.7
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ganske enkelt fabelagtig veloplagt, fyldt med fjol og finurlige ideer. Vittighederne står på det nærmeste i kø, både de platte, de letkøbte, de barnlige, de indforståede, de sofistikerede, dem der falder til jorden med et klask og dem, der virkelig får grinet frem. Historien er et charmerende misk-mask af skæve indfald og referencer til alverdens film... " (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Dens letgenkendelige animation er veloplagt, 3D-effekten bruges opfindsomt, og tempoet er aldrig mindre end hæsblæsende... Filmens største kvaliteter detonerer nok flere meter over børnenes hoveder, mens deres voksne ledsager nok vil føle sig lidt kølhalede af det tynde plot og den noget overgearede tone." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen er flot animeret og helt ned i de små detaljer uhyre troværdig, ligesom også manuskriptet er i særklasse. Replikkerne er skruet sammen, så de vil tilfredsstille børnenes underholdningsbehov og samtidig more et voksent publikum. Den kunne måske nok være lidt mere selektivt fortalt, men det er en del af filmens charme at boltre sig på overdrevet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Når vitterligt vrøvl sådan bliver vidunderlig morskab, skyldes det jo blandt andet stilsikker konsekvens, opfindsomt overskud og ikke mindst uendelig tålmodighed..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Freakerz

som også står bag Flugten fra hønsegården og Walter & Trofast filmene, har også været meget gode med Piraterne.

Ikke værst :)

Eva

3 D var godt - gav god indlevelse og spænding. Mest for børn, er er ikke den der dobbelte underholdning i filmen , som i en god disney hvor der både er tænkt til børn og voksen i samme film. Men både piger og drenge synes den var god.

Martin

Så denne igår i Cinemaxx på fisketorvet med min søn på 3 år.
Synes den er utrolig flot lavet og historien er fin - dog langt bedre hvis man er under de 10 år vil jeg mene:). Den lille mand hyggede sig mægtigt i hvert fald og vi mødte godt nok en del "landkrabber" da vi kørte hjem efter en god tur i biffen.

Så denne kan klart anbefales, hvis man har mindre børn.

Nicolaiuser/657892

...så har du alligevel set det der var rigtig sjovt.

Der er da underholdning og hentydninger til historiske figurer, men vi var 2 voksne og en knægt på 11 der følte os snydt, mens min 9 årige steddatter var godt tilfreds.

Personligt følte jeg det var kr. 400 ud af vinduet.

SanneLinea

Sjov, men havde forventet lidt mere.

Marie Kahr

Har lige set filmen med min 5-årige søn, og han nød filmen - men endnu engang har det været lidt spild af penge at vælge 3D versionen. Denne kan sagtens ses i 2D.

Frankuser/312114

Se trailleren og filmen er set, mine børn på 7 og 8 år sagde det var en af de dårligste film de har set, jeg er faktisk enig med dem. Filmen mangler effekter, historien skulle være peppet meget mere op.

brian

Har lige set filmen med mine unger på hhv. 9 og 6 år. Filmen er riiiimelig, men heller ikke mere end det for mig at se.

3d effekterne er sparsomme, jeg prøvede at tage 3d brillerne af flere gange, og jeg kunne ikke se nogen større forskel. Børnene grinede ikke én eneste gang højlydt, men alligevel følte vi os da underholdt. Men heller ikke mere end: ja så gik der lidt tid med det.

Cinematikerenuser/718022

Filmem ser god ud, men bliver den kun vist i en dansk synkroniseret udgave?

Jeg vil selvfølgelig helst se den i originalversionen (men kan også godt se den med dansk tale).

Thybouser/423729

det ser sku fedt ud glæder mig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.