Cookie- og Privatlivspolitik

Pinocchio (1940)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pinocchio
|

Disneys 'Pinocchio' er den klassiske historie om den ensomme Gepetto, der snitter sig en trædukke og samtidig får sig en søn, da en fe puster liv i dukken.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.8
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Helt klart den bedste udgave af fortællingen om Pinocchio

Simon

Pinocchio - hvorfor havde jeg ikke set den indtil i forgårs? En ægte filmklassiker og perle. En film som kun var gået i 40'erne, og var blevet afvist på skrivebordet idag. For hold nu op, der sker virkelig noget "crazy shit" i den her film. En mand bortfører små drenge der pjækker og fører dem til et land hvor han gør dem til dyr. Pinocchio når lige at få sig en god cigar, en gold bajer og et spil pool med en anden dreng inden han finder ud af hvad der i virkeligheden sker. Han bortføres i et bur af en penge gal dukketeater ejer med mousteche og en Italiensk accent, og truer med at lave ham til brænde når han er færdig.
Hele familien bliver spist af en hval, og alverdens andre ting. En magisk rejse. Jeg kunne se den igen, lige nu hvis jeg havde lyst. Sikke en film.

Segoyuser/116755

Denne her er en har set flere gange, elsker den lille fe, faren , fisken, katten , de gavtyvstreger Pinocchio kommer ud for, når næsen bliver lidt for lang endda med et blad på sætter mig i barnehumør/sind...5 flotte stjerner

joan

En af mine ynglings film, kan kun sige. Top

Jacob

Walt Disney opnåede i sin tid ikke samme succes med det italienske eventyr, men eftertiden har sidenhen elsket den lille trædukke, der på magisk vis vækkes til live, og drømmer om at blive en rigtig levende dreng. Dramatikken og spændingen er intakt, da han lokkes i fristelse, men heldigvis er hans samvittighed med ham - helt bogstaveligt.

Nikolaj

Disney skulle leve op til forventningerne efter den fantastiske Snehvide, og det gjorde de. Her har vi bare med en meget mere dyster fortælling end Snehvide, hvilket overhovedet ikke gør noget. Pinnocchio var en af de få film, der rørte mig især som lille. Både forholdet mellem far og søn, men også de voldsomme scener med æslerne.

S. Rico

Det er svært at blive træt af denne udmærkede Disney tegnefilm. Rigtig god humor og en klassisk historie.

Antaeus

Det her en en af verdens bedste tegnefilm nogen sinde. Kun få kan konkurrere med denne selv om der er gået en del år siden 1940. For virkelig at konkurrere bliver vi nødt til at blive i Disney universet, selv om andre gode også er kommet til siden.

Wayne

som næppe bliver overgået - Disney på et meget højt niveau, om trædukken der får sit eget liv, og svigter sin skaber da han lokkes i uføre - heldigvis har han sin samvittighed med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.