Cookie- og Privatlivspolitik

Pil's eventyr

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en eventyrlig og spændingspræget stemning. I en række scener udsættes hovedfigurerne for livsfare: De beskydes med pile, jagtes af stor farlig enhjørning og tages til fange. Den forbandede skov, heksen og nogle af forvandlingerne formodes at kunne virke skræmmende på de yngste. Filmens hovedfigurer kommer imidlertid ikke alvorligt til skade, de er modige og handlekraftige og er en del af et varmt fællesskab. Endvidere forløses de dramatiske scener positivt. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
10.02.2022
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pil
|

Animationsfilmen 'Pil's eventyr' følger den forældreløse Pil, der bor på gaden i middelalderbyen Roc-en-Brume i Frankrig sammen med sine tre tamme væsler.

Pil overlever ved at stjæle mad fra den onde regent Tristains slot, men da hun en dag bliver opdaget, må hun tage på flugt med den klodsede vagt Crobrar og hofnarren Rigolin.

På deres færd møder de tre Roland, som er den retmæssige arving til tronen. Problemet er bare, at Rolan er blevet forvandlet til en katling (halv kat, halv kylling). Pil må således hjælpe Roland med at sætte orden i sagerne, hvilket kan vende op og ned på alt for hele kongeriget.

'Pil's eventyr' er et eventyr, som foregår i middelalderen ligesom bl.a. Puss in Boots og en række andre animationsfilm.

Familiefilmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.8
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Den franske film er ikke arthouse-animation i stil med japanske Hayao Miyazakis mesterværker, men det er en effektivt underholdende knaldperle, som vil vække latter blandt både børn og voksne." (Nicki Bruun)

  • Politiken

    "Prinsen kagler og mjaver løs i ny, charmerende animationskomedie for børn." (Søren Vinterberg)

  • Dagbladenes Bureau

    "'Pils eventyr' er opløftende original, forrygende fantasifuld, begavet morsom og egentlig ikke særligt for børn, men disse kan jo medbringes som en undskyldende eller forklarende årsag for voksne til at få oplevet denne franske animations-fryd." (Helle Sihm)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.