/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Petra

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
15.08.2019
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Petra
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning m. instruktørbesøg, Særvisning m. drinks og tapas
|

Det spanske drama 'Petra' handler om kvinden Petra, der ikke ved, hvem hendes far er, da det i hele hendes liv er blevet holdt skjult.

Efter morens død begynder hun at søge efter svar, hvilket fører hende til den berømte kunstner Jaume, hans hustru Marisa og deres søn Lucas.

På vejen efter sandheden begynder en ond spiral at opstå, hvor familiehemmeligheder og løgne leder os steder hen, hvor vi ikke nødvendigvis føler os trygge ved at opholde os.

Men skæbnens skæve logik er sporet af et twist, der åbner en vej til håb og forløsning.

Hovedrolleindehaveren i 'Petra' spiller også med i Everybody Knows med andre spanske skuespillere som Penélope Cruz og Javier Bardem.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.7
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Det er både fascinerende og frastødende, når 'Petra' skildrer psykoseksuel afpresning, flere selvmord og formodet blodskam og lader Spaniens åbne og øde vidder være åsted for det latente menneskelige drama." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... en film, der bliver hængende i bevidstheden og skaber nyt sprog at fatte verden igennem. Den dybe forståelse af de komplekse forhold, der skildres, forløses i formen, og resultatet er isnende anti-sentimentalt. En udpræget original film." (Eini Carina)

  • Weekendavisen

    "Der er altid et giftligt lag mere, og minimalismen gør oplevelsen til et betydningsfuldt anliggende. Det bliver vigtigt at leve sig ind i historien. Alt er overraskende og nødvendigt." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter