Cookie- og Privatlivspolitik

Persiske lektioner

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og ildevarslende stemning, hvor døden hele tiden er en reel trussel for filmens karakterer, da den foregår i en koncentrationslejr. I filmen ses flere scener med brutale henrettelser og mishandling af uskyldige mennesker, og i et enkelt klip vises en blodigt udpenslet fremstillinger af en overskåren hals. På grund af filmens fremstilling af behandlingen af mennesker i en koncentrationslejr, vurderes det, at den vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år, og filmen får derfor en 15-års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Persian Lessons
|

Anden Verdenskrigsdramaet 'Persiske lektioner' foregår i det besatte Frankrig, hvor den jødiske Gilles bliver arrasteret af SS-soldater og sat i koncentrationslejr.

Da han ankommer til lejren undgår Gilles døden ved at overbevise vagterne om, at han er persisk og ikke jødisk.

Gilles bliver nu sat til at undervise konceptrationslejrens leder i farsi, da han drømmer om at åbne en restaurant i Iran, når krigen er slut.

Venskabet mellem de to skaber hurtigt jalousi blandt både fanger og vagter, og det begynder at gå op for Gilles, at han ikke kan holde sin hemmelighed for evigt.

Instruktøren debuterede i 2003 med House of Sand and Fog.

'Persiske lektioner' afventer premieredato.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
2.8
0

Instruktør