Cookie- og Privatlivspolitik

Perfect Strangers

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
17.11.2016
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Perfetti sconosciuti
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

I det italienske komedie-drama 'Perfect Strangers' sætter syv venner hinanden på en prøve: Kender de virkelig hinanden så godt, som de tror, de gør?

Under et middagsselskab foreslår værtinden Eva en dristig leg: Alle lægger deres telefoner på bordet og skal resten af aftenen dele de opkald og beskeder, de modtager, for at bevise, at de intet har at skjule for hinanden.

Men mobiltelefonerne holder på flere hemmeligheder, end nogen af middagsgæsterne i virkeligheden vil indrømme, selv overfor deres partnere og familiemedlemmer. Aftenen udvikler sig på dramatisk vis, og mindst ét ægteskab går i opløsning som følge af afsløringerne.

'Perfect Strangers' er et moderne kammerspil, som næsten udelukkende foregår på én location og udspiller sig over en enkelt aften. Filmen tackler det meget rettidige spørgsmål om, hvorvidt mobiltelefonerne har frataget os muligheden for at have et privatliv. (copyright: kino.dk)
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (45 votes)
4.8
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Idéen er original og forrygende foldet ud i et manuskript, der både har humor og alvor i sig." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen har retmæssigt vundet en lang række priser, især for sit manuskript, der er overraskende flot flettet sammen. For det er ikke nemt at få en såkaldt snakkefilm, der stort set kun foregår på en location, til at virke så organisk som 'Perfect Strangers' gør." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Som ensemblespil på den seriøse side af soap er 'Perfect Strangers' underholdende nok, men der koges for meget suppe på en for tynd ide." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "FILMEN er dygtigt skåret og rigtigt godt tænkt. Vist kommer der et statistisk præg over hemmeligheder og tilståelser. Flere monologer bliver rigeligt store, men den lange middag er fint orkestreret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claususer/141827

Fantastisk film om hvad der ville ske hvis...
Jeg indrømmer blankt jeg ikke havde fanget hele slutningen, men dog nok clues til at undre mig og spørge en der havde fanget den (altså den slutning, jeg tilslutter mig.

Det hele foregår over et middagsselskab men er utroligt fangende. Dramatisk og intenst, sjovt og tåkrummende.

Historien er simpel og uendelig, for den rummer alle menneskers dobbeltspil og afspejler de afledte konsekvenser. Så nok at tænke over, hvis man ønsker det :)

En af de bedste film jeg har set meget længe, KLART anbefalelsesværdig, både til sologængere og grupper!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.