Cookie- og Privatlivspolitik

Perfect Stranger

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.06.2007
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Perfect Stranger
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Kriminalreporteren Rowena Price (Halle Berry) er yderst dygtig til sit job, da hun har en særlig evne for at kunne afsløre andre menneskers dybeste hemmeligheder.

Rowena får dog på tragisk vis brug for sine kundskaber, da hendes barndomsveninde, Grace Clayton, bliver myrdet. Hun opdager hurtigt, at Grace havde en affære med en gift mand – den magtfulde og charmerende reklamedirektør Harrison Hill (Bruce Willis).

Hvilken hemmelighed tog Grace sig med i graven – og hvorfor skulle hun myrdes for at beskytte den?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Denne film står for mig som et skrækeksempel på hvor galt det kan gå, når man som filmskaber vil gøre alt for at skabe en overraskende 'twisted-ending'. Denne film ofrer alt på dette alter, såsom den gode historie, troværdige karakterer, sandsynlighed og almindelig respekt for sit publikum - alt forsvinder når man laaaaangt om længe når hen til den overraskende slutning. Jo, den kommer sikkert bag på de fleste, men det er kun fordi det er den mest tåbelige, urealistiske og utroværdige af slagsen. Spoler man filmen tilbage i hovedet eller (Gud forbyde det) ser den igen giver intet i filmen længere mening. Alt er tabt på gulvet, inklusiv min tid og mine penge. Undgå den som pesten!!!

Nadineuser/13852

Så fik jeg endelig set den. Kom lige i fjernsyn forleden. Den er jo vild nice, med det fedeste twist. Man gætter og gætter... but wronger answer. Elsker Bruce Willis rolle i filmen, havde det faktisk lidt som om han ikke rigtigt var med. Lang tid siden jeg har set en film der overraskede. :D

4 stjerner, fordi den var lang trukket og slutter al handling på et split sekund.

Wayne

dog er de set bedre i den genre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.