Perfect Mothers

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en romantisk og lettere melankolsk grundstemning. Den indeholder en række følelsesladede scener med skænderier, opgør, gråd og sex. Da opgørene ikke er af voldelig karakter og da sexscenerne ikke er detaljerede, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
10.10.2013
Originaltitel: 
Adore
Genre: 
Spilletid: 
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3.8
2.6
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)

Resumé

'Perfect Mothers' handler om Lil og Roz, der er livslange veninder, som er vokset op som naboer i en idyllisk by nær havet. Som voksne er deres to store teenagesønner ligeledes blevet tætte venner.

Under den varme sol begynder uventede følelser at vokse, og de to mødre forelsker sig i hinandens sønner. Kvinderne kaster sig hovedkulds og hensynsløst ud i romancen, men de nye forhold må selvfølgelig holdes hemmelige for hverken at støde lokalsamfundet eller de resterende familiemedlemmer.

Naomi Watts (Diana) og Robin Wright (The Girl with the Dragon Tattoo) spiller de centrale titelroller, mens sønnerne, der flirter med Ødipuskomplekset, spilles af Xavier Samuel (The Twilight Saga: Eclipse) og James Frecheville (Animal Kingdom).

Det er kvinden bag Coco før Chanel (2009), Anne Fontaine, der har filmatiseret den Pulitzer-prisvindende Doris Lessings novellesamling 'The Grandmothers' fra 2003.

'Perfect Mothers' er skrevet af Christopher Hampton, som har god erfaring med uortodokse kærlighedsrelationer fra film som 'Dangerous Liaisons' (1988) og Atonement (2007).

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] et kedeligt og ligegyldigt bekendtskab." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] en noget fersk affære." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "Pirrende eller provokerende er i hvert fald det sidste, man kan kalde den." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "De mange spørgsmål, der rejser sig, er på en og samme tid filmens styrke og svaghed." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  " [...] damebladsnovelle, der leger Ødipus." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Helheden minder betænkeligt om en erotisk film fra 70erne, noget som Just Jaeckin eller David Hamilton kunne have signeret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Lars Michael

En ret ligegyldig film, lad os komme videre tak.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Og temmelig usandsynlig, når man ser historien som helhed. Brudstykker af fortællingen fungerer - men det meste er vist frugten af nogle kvinders våde drøm.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Seraphineuser/293036

Hmmm - Jeg synes faktisk det var en god film og var da ikke helt upåvirket af de lækre unge mænd. Forbudt og kontroversiel og ret sjovt at se, hvor mange af de anmeldende mænd der er negative i deres kommentarer :-)
Resumeet skrevet af Kino? halter nu også lidt, for de er jo IKKE på "solskinsferie sammen". De bor faktisk der ved havet, så lidt kikset at skrive i resumeet og afslører tydeligt at personen der har skrevet det, ikke har set filmen.
Alle der har haft en affære eller været forelsket i en uopnåelig mand/kvinde kan sætte sig ind i de følelser der er på spil her.
Selvfølgelig er visse ting usandsynlige og forenklede, men synes så absolut det er en se-værdig film.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jan

Jeg var tilgengæld ikke en stor fan af den her... Det er vidst en ommer ;-)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jeppe

'Perfect Mothers' er en overfladisk filmatisering, som ikke bruger nok tid på at grave i det chokerende tema der er lagt for dagen. Skuffende for det ikke hverdag man ser en film med netop dette tema.

læs filmanmeldelser på www.filmpuls.dk

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Mathilde

Fuck drengene er lækre....guuuf

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Un flicuser/445560

Traileren giver et billede af en rædselsfuld banal, plat, vulgær, og utroværdig historie. Ligner noget man kunne have strikket sammen - og sluppet godt fra - i 70´erne; ikke i 2013. Kategori: "Waste Of Time".

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Janni

Traileren har helt klart vækket min nysgerrighed - tror da helt sikkert at jeg skal se den...!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
Jerryuser/364715

My God, Beautiful Mature Moms, I Love M.I.L.F`S...

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter