Cookie- og Privatlivspolitik

Peppermint

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående urolig, rå og actionfyldt stemning. Den rummer talrige voldelige scener med knivkampe, nedskydning, eksplosioner og et oplæg til en halshugning. Adskillige af disse er meget detaljerede med fokusering på blod, sår, skadede legemsdele og personer der skydes og falder. Til tider gengives volden i slowmotion. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.09.2018
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Peppermint
|
Versioner: se alle
2D, 2D Level 7, 2D Supreme, Babybio
|

Filmen 'Peppermint' handler om Riley North, der vågner fra en koma efter et brutalt overfald på sin familie, hvor hendes mand og datter blev drabt.

Politiet ved, med Rileys hjælp, hvem gerningsmændende er, men systemet insisterer på at beskytte dem. Korruption og banderelateret kriminalitet går hånd i hånd med retssagen, så gerningsmændende går fri, til Rileys store frustration. 

Riley beslutter derfor, at tage sagen i egen hånd og forsvinder fra jordens overflade. I fem år fokuserer hun al sin sorg og frustration over det amerikanske retssystem på ét eneste formål - at få hævn!

Jennifer Garner, der har medvirket som Elektra Natchios i superheltefilmen Daredevil, spiller Riley North. På rollelisten ses derudover også John Gallagher Jr. (10 Cloverfield Lane og Mig og Melody) og John Ortiz (Steve Jobs, Miami Vice og Kong: Skull Island).

Instruktøren, Pierre Morel, står bag den beslægtede action-thriller Taken og parkour-fyldte actionfilm 'District B13'. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.3
1.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "[Filmen] er dog - trods det skyhøje bodycount - gabende kedelig og et lidt halvulækkert forsvar for brutal selvtægt." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Jennifer Garner tager hævn, så det kan mærkes, i en actionfilm, der ikke vil meget andet end at vise ligegyldig vold." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... Pierre Morel [...] instruerer så monotont blodigt og klichéstereotypt, at [filmen] mest ligner [en voldskoreograferet stiløvelse i genren om vigilantes]." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "[Pierre] Morel har flair for fysisk action, men ikke for karakter og nuancer." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.