Cookie- og Privatlivspolitik

Penelope

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Penelope
|

'Penelope' er ikke planlagt til premíere i Nordisk Film Biografer...

A modern romantic tale about a young aristocratic heiress born under a curse that can only be broken when she finds true love with "one who will love her faithfully".

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Penelope får 3 stjerner af Anmelderen ***

Forestil jer et lidt moderne eventyr, med en klassisk forbandelse som blev lagt over en familie for langt tid siden, og en lidt utraditionel måde for at få brudt forbandelsen. Man tror man ved hvordan forbandelsen i filmen bliver brudt, men det viser sig at det gør man så ikke lige alligevel. Jeg vil sige at Penelope byder ikke på det store plot, de store udbrud, og de store overraskelser. Det gør filmen ikke. Ikke desto mindre er den faktisk meget god, og man er da underholdt i de halvanden time som filmen varer. Der går lidt for lang tid med historie, baggrund og til Penelope kommer så rigtig ud og bliver lidt selvstændig og nysgerrig på hvad livet uden for hendes barndomshjem kan byde på.

Penelope er født med en vaskeægte forbandelse, som er en grisetryne, lige midt i hendes unge ansigt. Penelopes forældre gør alt hvad de kan for at beskytte hende, og sørger også for at hjælpe hende med at finde hendes liv store kærlighed, som kan bryde forbandelsen. Desværre løber alle drenge og mænd skrigende bort ud af døren, lige så snart de kigger på hende og ser hvordan hun ser ud. Men Penelope er fast besluttet på at finde kærligheden, og hun vil allerhelst gøre det på egen hånd. Da hun en dag lister sig ud, og opdager at der er en hel verden som hun er gået glip af, møder hun nye mennesker, deriblandt Annie (Reese Witherspoon), som er flink og venlig imod hende.

Det er altså lidt overdrevet at samtlige mænd bare spæner ud af døren og springer gennem vinduer bare de får et glimt af Penelope, det er lidt overdrevet i historien. Men ellers og bortset fra det, er historien udmærket, og rollerne er meget godt besat og udmærket spillet. Hvis ikke Reese Witherspoon var med, og havde været med til at producere "Penelope", så er jeg i tvivl om jeg overhovedet ville have set den. Reese har kun en birolle i filmen, og der går også en del tid før hun dukker op. Men skuespillerne spiller godt nok, og filmen i sig selv var underholdende nok, nok til at jeg stadig føler jeg har fået en meget god oplevelse ud af det. "Penelope" får 3 stjerner, men hverken mere eller mindre.

Wayne

Det er set før - Skønheden og udyret, her bare i en ny indpakning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.