Cookie- og Privatlivspolitik

Paul

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.06.2011
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paul
|
Seth Rogen lægger stemme til titelrollen i 'Paul', et rumvæsen som de sidste 60 år har hængt ud på en tophemmelig militærbase.

Paul beslutter sig af uforklarlige årsager for at stikke af, og han er dog så heldig at få et lift af de to sci-fi nørder Graeme Willy (Simon Pegg) og Clive Collings (Nick Frost).

Undervejs kidnapper de en ung pige og med hendes fanatiske far og FBI i hælene udtænker Graeme og Clive en flugtplan, der skal bringe Paul tilbage til sit rumskib.

Simon Pegg og Nick Frost, der før har spillet umage makkere i 'Shaun of the Dead' og 'Hot Fuzz', står for manuskriptet, og Greg Mottola ('Superbad') instruerer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (177 votes)
4.9
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "På det muntre roadtrip gennem USA er man i fremragende eskapistisk selskab i den bedste feel-good science-fiction satire siden 'Galaxy Quest'." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "... en venlig, underfundig, forsoren parodi, der er stærkt underholdende..." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... knap så grinagtig som 'Shaun of the Dead' og 'Hot Fuzz', men til gengæld er Clive og Graeme et par regulært sympatiske nørder, som giver 'Paul' et usædvanligt lune af så tosset en strimmel at være." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Der er lange stræk, hvor tempoet slæber, og der er alt for mange morsomheder uden pointe. Kun glæden ved stoffet fungerer for alvor." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

To venner tager på det ultimative road trip i USA, for at indfri en gammel drøm om at se Comic Con, men tingene bliver pludselig meget virkelige, da et vaskeægte rumvæsen nærmest dumper ned i skødet på dem. Her er parodi og hyldest i en skøn forening, og enhver fantasy- og sci-fi fan vil elske historien om Paul.

S. Rico

Hyggelig og god underholdning - og herlig politisk ukorrekt. Paul er nok den mest charmerende "fremmede", man har set på film. Instruktøren tilhører næppe selv den ortodokse kirke, da der bliver gjort grundigt grin med dem der tror, at hvert et ord i Bibelen skal tages bogstaveligt - herunder at Jorden blev skabt på ca. 4.000 år siden. Jeg savner dog de helt store grin, så den kan ikke kommer højere op end 4 stjerner.

Jesper

Simpelthen en for grineren film xD
Historien er for fed og et fantastisk skuespil af det altid fantastiske makkerpar ;)

En film, man ikke skal gå glip af :D

TTK

Skide cool, skide sjov, og ufoglemmelig. Var ved at dø af grin over flere scener!

Mike

Sjov film, med en masse parodier og en masse god humor, en af de lidt bedre film inden for den genre.

Anonymuser/0

Men den var ikke gennemfoert.. ideen var sjov, og der var da ogsaa et par sjove episoder. Men den skuffede... havde set meget frem til den, men sad med en tom og toer fornemmelse bagefter

Frank

Okay film

Cary Grant

Vi lo af denne komedie, den er rigtig overraskende god. Den ville ikke være det samme uden Paul. Alle roller er gode.

Johnny K

AWESOME FILM! den får sku 5 tits for den fantastiske underholdning!

Magnususer/919147

Har købt den på blu-ray! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.