Cookie- og Privatlivspolitik

Party Girl

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
29.01.2015
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Party Girl
|

I dramaet 'Party Girl' har Angélique arbejdet på en natklub ved den fransk-tyske grænse i mere end et halvt liv, og selvom hun er blevet 60 år gammel, elsker hun stadig at feste med veninderne, der stort set er de samme som hendes kolleger.

Bejlerne er blevet færre med årene, men for den godmodige Michel, der har været hendes kunde gennem en årrække, er Angélique stadig kvinden i hans liv. En dag frier Michel til sin store kærlighed, og Angélique må tage sit liv, og sit levebrød, op til overvejelse.

Den fransk-producerede 'Party Girl', og dens beskrivelse af kærlighedslivet som 60-årig, er til dels et sidestykke til den chilenske Gloria med handlingen flyttet til et socialt lavere miljø. Hverdagsrealisme forstærkes af Angélique Lizenburger i hovedrollen, der mere eller mindre spiller sig selv i en film baseret på hendes eget liv.

'Party Girl' deltog i Un Certain Regard-konkurrencen i Cannes, hvor de tre instruktør blev hædret med en ensemble-pris. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
3.4
4.7

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Tonen i 'Party Girl' er unik i retning af det autentiske, og denne mellemting mellem dokumentar og fiktion vil helt sikkert provokere. Samtidig lider filmen under, at hovedpersonen ikke er skuespiller." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "En varm film om en voksen kvinde, der ikke forventer sig meget af livet, men som ikke vil opgive drømmen om selv at spille hovedrollen i det." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "De tre instruktører skildrer miljøet med stor indlevelse og solidaritet i et nærmest dokumentaristisk tonefald [...]." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "[...] et helt unikt filmunivers, der er svært at definere og beskrive." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Svinder forventningerne om en overraskende udvikling i filmen, øges dog ømheden for karaktererne og den pletblødende realisme, som de tre debuterende instruktører så fornemt mestrer." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] en lille, stille film om forsoning og modstand og om det at blive ældre og måske anderledes, men det er også et usædvanligt nærværende karakterstudie." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Faktisk minder 'Party Girl' om et realityshow med ambitioner. Ideen er sympatisk, men jeg synes ikke, den færdige film står distancen." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.