Cookie- og Privatlivspolitik

Paradis Håb

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
01.08.2013
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paradies: Hoffnung
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter

Dramaet 'Paradis Håb' er tredje og sidste del af Ulrich Seidls trilogi, der også består af Paradis Kærlighed og Paradis Tro.

Melanie er en 13-årig usikker og noget overvægtig pige, der mod sin vilje bliver sendt på sommerlejr for at tabe sig. Hun modtages på institutionen, der er placeret isoleret et sted i et østrigsk bjergområde i et sterilt og farveløst miljø.

Trods en streng militær disciplin, overvågning og afstraffelse for at træde ved siden af, får Melanie hurtigt nye venner, der heller ikke viser mindste tegn på motivation for et vægttab. De fester igennem på værelserne, ryger smøger og sniger sig i køkkenet om natten for at hente øl og chips. En dag går det så vidt, at Melanie forelsker sig hovedkulds i den 40 år ældre lejrlæge.

Paradis Kærlighed (2012) fulgte vi Teresa, der var taget på kærlighedsjagt i det kenyanske ferieparadis. I Paradis Tro er hendes datter, Melanie, centrum for begivenhederne.

Den tredje og sidste del af Seidls trilogi går ligesom de to første film efter at provokere sit publikum med sort humor og en tragisk-komisk fortælleteknik. Denne gang er det den svære unge kærlighed, Seidl stiller skarpt på, og som de to foregående film kan 'Paradis Håb' også ses selvstændigt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2.2
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    'Paradis Håb' er en fint observeret lille film - men også mere tandløs end 'Kærlighed' og 'Tro', der bød på mere kant og stof til eftertanken. (Louise Kidde Sauntved)

  • Jyllands-Posten

    Der er simpelthen ikke lige så meget kød på denne fortælling som på dens karakterer. Men selv når Seidl er svagest, er han seværdig. (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    Håbet er lysegrønt, men står på noget vaklende ben i sidste del af Seidls triptykonportræt af tre østrigske hunkønsvæsner på udkig efter kærligheden. (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.