Cookie- og Privatlivspolitik

Panic Room

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.04.2002
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Panic Room
|

I thrilleren 'Panic Room' flytter Meg Altman, en nyligt fraskilt mor og hendes datter, Sarah, ind i et fashionabelt boligkompleks i New Yorks Upper West Side. Lejligheden er kæmpe stor og har alt, hvad man kan forestille sig. Og mere til...

Dybt inde i lejligheden, godt skjult og sikret på kryds og tværs, findes et såkaldt Panic Room. Et rum, hvor stedets beboere kan søge tilflugt, leve og overvåge lejligheden, hvis det usandsynlige skulle ske – at deres hjem bliver invaderet af fjendtligtsindede fremmede.

'Panic Room' er instrueret af David Fincher.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (48 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

En af Finchers mest undervurderede film. Jeg var Meg-a (see what I did there?) oppe og køre over den, og var som altid imponeret over den dejlige Forest Whitaker. Om han så spiller bad guy, good guy eller anti-hero, så er han bare fantastisk, i min top 15 over skuespillere.

Skal nævnes at denne film har et fænomenalt lille cast, hvor ingen spiller dårligt. Som nævnt er jeg bare oppe og køre over Forest Whitaker. Jeg kan ikke bestemme mig om jeg bedst kan lide ham som Cecil Gaines i The Butler eller som Burnham i Panic Room.
Han er faktisk ret sympatisk fyr, hvilket jeg ikke kan bestemme mig om jeg synes er galt eller genialt. På den ene hånd er det genialt at Jared Leto og ham der nu spiller Raoul (orker ikke at tjekke hvad han hedder) får vist dem som de totale bad guys, men at han er sympatisk er måske sådan lidt okay agtigt. Måske vil man gerne have at alle skal være nogle gådefulde, samvittighedsløse svin.

Hvorfor er alle så oppe og køre over Kirsten Stewart? Hun er fin, men overgår overhovedet ikke Whitaker, Leto eller Foster.

Rigtig spændende gennem hele filmen, mens slutningen faktisk var lidt skuffende. Det var overhovedet ikke fordi den var dårlig -

***Spoilers fra nu af***

det var nu mere fordi jeg havde stiftet sympati med Whitaker, og at han så bliver fanget og mister alle pengene. Han hjalp dem trods alt.

5/6. Skide god film, en rigtig god solid femmer fra mig.

Sune

Meget spændende første gang man ser den..

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

AnnaLeeStewartuser/968188

Jeg synes Panic Room er VIRKELIG god. Kristen spiller VILDT godt. Hun minder rigtig meget om Jodie

S. Rico

Historien er måske ikke super troværdig, men filmen er godt skruet sammen, og der bliver leveret nogle gode præstationer, som hæver filmen op over det normale niveau for denne genre.

Wayne

David Fincher er mand for at skrue en effektiv film sammen, og denne er ingen undtagelse. Hvorfor al den snak om Kirsten Stewart - det er Jodie Foster der er stjernen i den.

Line FS

En virkelig spændende film, som jeg var opslugt af hele vejen igennem. Også virkelig flot skuespil

Isabell

JEG BLEV FAKTISK OVERRASKET OVER HVOR GOD FILMEN ER! JEG SYNES AT
KRISTEN STEWART (BLA. TWILIGHT) OG
JODIE FOSTER (BLA. FLY PLAN)
SPILLER FANTASTISK SAMMEN, DE ER ET GODT MAKKER PAR.
NU KAN JEG SÅ AFSLØRE AT JEG KØBTE FILMEN KUN PÅGRUND AF KRISTEN STEWART SPILLER MED, MEN JEG BLEV GODT NOK TAGET AF FILMEN.
KRISTEN STEWART SPILLER OGSÅ RET FREMRAGENDE SOM BARN, SÅ HUN MÅ DA VÆRE ET LILLE NATURTALENT!
FANTASTISK FILM SOM BØR SES.

Malene Cullen

Det kan godt være at det er en lidt gammel film, men da jeg først så den troede jeg at den var fra 2007 eller noget i den stil. Filmen er rigtig uhyggelig (Jeg sad med en pude hele film, bare for en sikkerheds skyld) Den bliver meget hurtigt uhyggelig. Det elsker jeg bare. Det skal også siges at Kristen Stewart er en vildt god skuespiller og spiller rollen vidunderligt. Hvis man kunne give 5 en halv stjerner ville jeg gøre det, men ikke helt 6, fordi at jeg er ikke så vild med gysere. Film skal ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.