Palm Springs

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en let dramatisk grundstemning. og den indeholder flere scener med mennesker, som kommer let til skade, hvoraf enkelte er voldsomme og blodige. Hertil kommer nogle få scener med seksuelt indhold. Da ingen scener skildrer hverken vold eller sex i detaljer, og da filmen også indeholder varme og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
08.10.2020
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Palm Springs
|
Billetter

Komediefilmen 'Palm Springs' handler om den tilbagelænede Nyles, der er taget med sin kæreste til bryllup i Palm Springs, hvor han møder den modvillige brudepige Sarah, som bare ønsker aftenen overstået.

Desværre går det hverken værre eller bedre, end at de fanges i en tidslomme og må gennemleve det i forvejen anstrengte arrangement igen og igen og igen og…

Men hvordan overlever man, når man så udmærket ved, hvad morgendagen bringer? Og kan man forelske sig, mens man er fanget i en tidslomme? Og hvem er den mystiske fremmede, som stræber Nyles på livet?

Spørgsmålene er mange og svarene få, men et spørgsmål overskygger dog alle andre: Hvad fanden er det egentlig, der foregår?

Tidslomme-plottet er mest kendt fra klassikeren Groundhog Day med Bill Murray.

Mere omtale af 'Palm Springs' følger...

Skal du se Palm Springs?
(24 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter