Cookie- og Privatlivspolitik

Pain & Gain

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.09.2013
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pain & Gain
|

'Pain & Gain' handler om den personlige træner Daniel Lugo, der arbejder i et motionscenter i Miami, hvor han lever og ånder for bodybuilding. Store muskler er dog langt fra nok til at tilfredsstille den ærgerrige Lugo, der drømmer om at leve det samme rige liv, som flere af hans motionerende kunder - ikke mindst den storpralende og stenrige forretningsmand Victor Kershaw.

Inden længe har Lugo fået sine to bodybuildervenner med på en simpel plan. Drevet af misundelse og forsøget på en genvej til det luksuriøse liv beslutter de tre stærke mænd sig for at kidnappe Kershaw og efterfølgende leve som konger af løsesummen.

Karriereren som amatørforbrydere viser sig dog at være mere kompliceret end forventet. Med ’Pain & Gain’ skifter instruktøren Michael Bay kurs fra den masseødelæggelse, der har kendetegnet film som ’Armageddon’ (1998), ’Pearl Harbor’ (2001) og Transformers-serien (2007-2011), til fordel for en mere karakterbaseret og komisk historie, som dog stadig er stærkt præget af actionorienterede begivenheder.

Mark Wahlberg spiller bodybuilderen med en plan, mens Anthony Mackie (The Adjustment Bureau) og Dwayne Johnson (Fast & Furious 6) kan ses som de to medsammensvorne venner.

Det uheldige offer for kidnapningen spilles af Tony Shalhoub, der har haft et utal af biroller i spillefilm, men som ofte forbindes med titelrollen i TV-serien, ’Detective Monk’ (2002-2009).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (144 votes)
3.6
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] for let, plat og ligegyldig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Pain & Gain' [fremstår] kynisk, umorsom og afstumpet." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Her er intet andet at hente end svælgen i smerte, Om det så kvalificerer som en nydelse må være op til den enkelte." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det hele er en platonisk affære, hvor der er mere at græde over end grine af." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Pain & Gain' er nøjagtig lige så stupid som sine steroidpumpede hovedpersoner." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Erik

De killarna har säkert använt lite utrustning från https://apuls.dk/ för att få resultatet :)

Erik

Vi så filmen her på kontoret hos Fitfact og var storartet underholdt hele filmen igennem. Der er SÅ mange scener i filmen, som man kan genkende, hvis man har bare brugt lidt tid blandt bodybuildere. Filmen bygger på en vild historie fra det virkelige liv og som filmen slutter af med (tror jeg nok): nogle gange er virkeligheden vildere end fiktion.

David

Man skal ikke ligefrem forvente et filmisk mesterværk, men filmen er som sådan ok underholdende og sjov - specielt hvis man interesserer sig for fitness og styrketræning . Hvis du savner noget letfordøjeligt underholdning en dag, vil jeg klart anbefale den.

Gerrit

Den er pisse sjov, kan godt lide filmen. Elsker alt omkring fitness og har set filmen første dag den blev vist i biografen.

Wayne

Det var så dumt, at det var lige ved at lykkes. Men er det en historie som er værd at fortælle - og bruge over to timer på?

Egentlig ikke, man sidder tilbage med en skuffet følelse - for det er for virkeligt til at blive rigtigt komisk.

Der er ingen helte - eller nogen man for alvor synes det er synd for. Så skulle det da lige være at sådan nogle fjolser faktisk findes.

carstenuser/931341

konge film

Pia

Okay god film, ikke så meget indhold, men godt skuespil.

Nanse

Jeg synes det var en sjov film og det er nærmest det mest pinlige ved det siden det er en sand historie. At nogen rent faktisk har gjort ligesom dem er simpelthen for dumt og samtidig super morsomt. Jeg var bestemt underholdt hele filmen igennem! Men hold da op nogle typer, at de kunne finde på det.

TITO

Sjov film, nogle steder i filmen er virkeligheden langt ude! Ok action sceneri.
Den er langt fra et mesterværk, men den kan godt ses et par gange mere i hjemme bio´en.

Andreas

Rigtig sjov film, som nogle steder i filmen virkelig er langt ude! Også meget fin action i. Man behøver ikke være idiot, for at se at meget af det her ikke er sandt, eller i hvert fald en del af det. Den er langt fra et mesterværk, men den kan godt ses et par gange mere, og føler ikke at mine penge var spildt da jeg var inde og se den i biffen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.