Cookie- og Privatlivspolitik

Pacific Rim: Uprising

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionfyldt og krigerisk stemning. Der er lange serier af voldsomme kampe mellem kæmpe robotter og gigantiske monstre. Undervejs ødelægges byer, og der er krigshandlinger med skud og eksplosioner mens menneskemængder flygter. Der ses også enklere nævekampe mellem mennesker. I nogle scener er vi tilbage i personernes traumatiske erindringer og lidt tættere på menneskelige følelser: En pige afskæres fra sin familie af et angribende monster, en soldat mister sin søster i kamphandlinger. Da alt dette forgår i et science fiction-univers langt fra virkeligheden, og da volden generelt ses på afstand, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
22.03.2018
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pacific Rim Uprising
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Supreme 2D, Babybio 2D
|

Science fiction-filmen 'Pacific Rim Uprising' er efterfølgeren til Pacific Rim af den Oscar-vindende instruktør, Guillermo del Toro.

Fortsættelsen følger den oprørske og engang lovende Jaeger-pilot Jake Pentecost, hvis far, Stacker, gav sit liv for at redde menneskeheden i den første film.

Jake har opgivet sin træning og lever nu i en kriminel underverden, men da en ustoppelig trussel bringer verden på randen af sammenbrud, får han en chance af sin søster Mako, som leder en ny generation af modige piloter.

'Pacific Rim Uprising' byder selvfølgelig på en masse smadder i form af kæmperobotter og enorme monstre, der efterlader storbyer i ruiner i deres brutale kampe. Dermed kan filmens univers sammenlignes med både Transformers-filmene og Godzilla.

I hovedrollen ses John Boyega, der fik sit store gennembrud i science fiction-filmen Star Wars: The Force Awakens, og instruktørjobbet er overtaget af den debuterende Steven S. DeKnight, der har erfaring fra TV-seriernes verden med bl.a. 'Dollhouse' og 'Daredevil'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (202 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... debutant Cailee Spaeny, der som mekanik-nørden Amara, redder [her] dagen. [...] Men med Steven S. DeKnight i instruktørstolen bliver der satset alt for meget på det forudsigelige ..." (Henning Høeg)

  • Jyllands-Posten

    "Jake spilles med humor og afvæbnende selvironi af John Boyega, og det er hans fortjeneste, at filmen bliver så seværdig i første halvdel. Men så knækker 'Pacific Rim Uprising' midt over og bliver en lang gang rumlende og ødelæggelsessavlende ligegyldighed." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "DeKnight har taget springet fra tv-instruktør til Hollywoods enorme budgetter. I det format fylder han tæt på ingenting." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Den var slet ikke så dårlig, som jeg havde frygtet. Faktisk var den første time ganske underholdende og med en ok historie.

I den første times tid er der slet ingen monsters, og de kampe man ser er robotter mod robotter. Jeg bryder mig egentlig slet ikke om Transformers filmene og ville foretrække kampe med "rigtige" levende væsener af kød og blod. Derfor var det overraskende, at jeg faktisk begyndte at kede mig, da der endelig hen mod slutningen dukkede rigtige monsters op.

DET GODE LIV

kæmpe robotter versus kæmpe monstre, med hjælp fra ilm formåede producenterne af denne film at få det til at se godt ud. Jeg nød virkelig dette, både på den store og den lille skærm. der var masser af spænding at få, og action-sætværkerne ser fantastiske ud.

Wayne

Så var der absolut intet at hente i denne kedelige 2'er.

Jacob

Ti år efter at man lukkede bruddet i Stillehavet, og stoppede forløbernes Kaiju-angreb, så er verden i gang med at komme ovenpå igen. Pacific Rim Defense Corps holder øje med uautoriserede Jaeger-robotter, der er bygget af stjålne dele fra krigen, men snart er mennesker som piloter fortid. I hvert fald hvis det står til Shao Industries, som er klar med en hær af fjernstyrede droner. Men endnu en invasion er under opsejling, og det bliver op til Stackers afdankede søn, Jake, at lede den næste generation til sejr.

Den første blev ikke den store succes, men i Kina klarede den sig godt nok til, at man fik stablet en fortsættelse på benene. Kineserne står bag, og der ingen tvivl om at Kina er de gode. De kunne have sparet sig besværet, for trods effekter og masseødelæggelser, så kan det ikke skjule den tarvelige historie. Samtlige klicheer er med, og endnu en barneskuespiller, der er et så teknisk vidunder, at trods det en verden med monstre og kæmperobotter, så køber jeg hende simpelhen ikke. Det var det samme i Transformers: The Last Knight, og de er et stort irritations moment hver gang. Trods Jakes løfte til sidst om endnu en kamp i en kommende 3’er, så håber jeg virkelig at den her franchise bliver lagt i graven.

 Ketya Josephine Amaniuser/1475975

Pacific Rim: Uprising er helt sikkert det værd at se. Den minder lidt om Transformers, så hvis man er en Transformers fan skal man helt sikkert se den.

PikaLink91

To'ere er enten super fantastiske, eller burde ikke have været lavet. Uprising tilhører den første kategori, efter min mening. Jeg så etteren og syntes den var ganske okay, omend den havde nogle meget mørke scener. Uprising ikke blot skruer op for lyset, så man faktisk kan se kampene, men hvor vi før kun havde robotter mod monstre, får vi nu også et pift af robotter mod robotter, og det er intet mindre end spektakulært. Sure, filmen spiller på nogle action cliché'er, men hvorfor bruger vi cliché'er? Fordi de virker, i de rigtige hænder vel og mærke, og Uprising, cliché'er eller ej, spiller på ALLE de rigitge toner for mig.

Det er destruktion, det er kæmpe robotter mod kæmpe monstre, det er en to'er når de er bedst!

Pacific Rim: Uprising gav mig alt hvad jeg havde håbet på, og mere til!

...så, Universal, nu har jeg set den, skynd jer at hive den ud af biografen så jeg kan få den på blu-ray :P

rene

Oki film så den i Århus i nfbio med 4dx det er en fed oplevelse men den første er stadig den bedste

Mille

Plejer altid at gå i biografen for at se robotfilm da de som regel er sjovest der. Men denne kunne jeg vist godt have set derhjemme, da jeg ikke synes den var 100kr værd.

Rizzo

Man mærker virkelig at filmen ikke har været i Guillermo del Toros hænder. Den er slet ikke nær så fangende som 1'eren. Det undrer mig også at man vælger en masse teenagere til at tager over for de voksne skuespillere fra 1'eren. Det gør at filmen, for mig i hvert fald, "bare" bliver en af de mange teenage flips. Ydermere er der mere fokus på robotter og knap så meget på monstrene, som efter min mening var det fedeste ved 1'eren. Den ligger (desværre) op til en 3'er, et projekt som jeg ikke håber bliver søsat - med mindre man kan få del Toro og nogle mere interessante karakterer på banen!

Tineuser/864201

Mega dårlig 2'er. Virkelig en skidt film. 1.eren kunne vi godt li, så vi forventede en god opfølgning. Det fik vi ikke...
Og de ligger op til der kommer en 3'er. Jeg vil hellere spise en rå kylling en se mere af det lort. Og jeg er vegetar.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.