Cookie- og Privatlivspolitik

På kanten af livet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og varm grundstemning. Den indeholder enkelte scener med let dramatik, skænderier samt scener, hvor hovedpersonerne er kede af det. I én scene ses en livløs mand i en ambulance. Da fortællingen er varm og positiv, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
10.06.2021
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Le meilleur reste à venir
|

Den franske film 'På kanten af livet' handler om vennerne Arthur og César, der har kendt hinanden siden barndommen.

Da Arthur fortæller, at han har fået kræft og kun har få måneder tilbage at leve i, beslutter César sig for at flytte ind hos sin ven.

Han vil hjælpe ham med at opnå alt det, som han altid har ønsket sig at gøre, før han dør.

Men der er en hage ved det hele: Det er ikke Arthur, der er syg…

Fabrice Luchini er yderst velkendt i franske filmkredse for sine roller i film som Mysteriet ved Slack Bay, Mysteriet om Henri Pick, Hermelinen og Cykeltur med Molière.

I dette komedie-drama optræder han som lægen Arthur, der giver sin bedste ven en skæbnesvanger besked, som ender med at bringe dem tættere på hinanden. Luchini spiller overfor Patrick Bruel, der tidligere har medvirket i Flugten til Nice.

'På kanten af livet' er en varm film om venskab og om at forfølge sine drømme, før det er for sent. Filmen er skrevet og instrueret af Alexandre de La Patellière og Matthieu Delaporte, der står bag Le prénom, der også havde Patrick Bruel på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
2.9
4

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Buddy-komedien a la Lemmon & Matthau har bestemt sine muntre stunder, men forvekslingsvrøvlet gør forsøget på også at formidle ægte tragedie til et lovlig langtrukkent postulat." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.