Cookie- og Privatlivspolitik

Overscoring

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
17.06.2010
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
She's Out of My League
|

'Overscoring' er en romantisk komedie om en almindelig fyr, der møder den perfekte pige.

En glemt mobiltelefon bliver indledningen til et bekendtskab mellem den akavede sikkerhedsvagt i lufthavnen, Kirk, og den smukke, succesfulde eventmager, Molly.

Både hans og hendes venner mener, at det er et helt umuligt match: Han er i bedste fald en 5’er, og hun er en ren 10’er. 

Til alles - ikke mindst Kirks - overraskelse lader Molly dog til at kunne lide ham, og hun inviterer ham på en date, lader sig invitere hjem til hans forældre, og inden længe er de kærester.

Kirks venner føler universets grundvold er blevet rystet, og selvom de gør grin med ham, så forsøger de også at hjælpe ham over gabet på fem point mellem ham og hans 'Overscoring'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (176 votes)
4.6
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Slutningen ligger lige til højrebenet, men meningen er sød, og med tilpas mange (bevidst) pinlige jokes henter 'Overscoring' lige akkurat sig selv hjem som en okay komedie for de yngre." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Ugens bedste bud på virkelighedsflugt til grineland." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... sagt på filmens eget sprog: På en skala fra nul til seks er den en treer. Havde den fået mig til at grine mere, havde den nok været en firer." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Flere gange tager filmen tilløb til at ramme reelle problemstillinger ... men det sker for fragmenteret og for overfladisk til at være andet end små øjebliksbilleder af noget, der kunne have været enten sjovt eller rørende, men som ender med at være hverken-eller." ()

 • Politiken

  "... her er hverken de valgte typer og da slet ikke deres tumpede replikker sjove, og Kirks familie er så usympatisk og overdrevet, at man skal være voldsomt medicineret for at smile af den." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Eller jeg havde ikke. Typisk ungdomsfilm på det jævne.

Antaeus

Den har da et par sjove elementer engang imellem og lidt morale også, selvføllgelig. Jeg var trods alt tilpas nysgerrig til at se den færdig da man trods alt er rimeligt underholdt, især af flyverkliken som kommer med nogle gode replikker når de er sammen og der er en meget smuk pige i en hovedrollerne. Den kan dog ikke helt bevæge sig op på middelfilms kvalitet, hertil er den alt for forudsigelig og overfladisk.

Tit

Helt sikkert en god film. Skuffede mig ikke en eneste gang. Sjov og man kan sætte sig selv ind i det. Klart et kig værd :D

Laura

Jeg synes filmen er super sjov! Historien er også rigtig sød, men det er nok ikke det, som trækker filmen op på de fem stjerner, som jeg har valgt at give den (dog skal det lige siges jeg ikke er skuffet over historien i sig selv på nogen måde).
Men det som trækker filmen op på de fem stjerner vil jeg mene helt klart er de fantastiske skuespillere og den lige så fantastiske humor, som er med i filmen (;

Lasseuser/476032

Forstår slet ikke folks lave anmeldelser på filmen, personligt synes jeg var filmen var skide sjov! Gode skuespillere, god handling.. Helt klart den sjoveste film jeg har set i år! :D
5 store stjerner!

vWinther

En go' film, dog er jeg lidt enig med Jyllands-Posten - nogle gange ligger filmen op til noget spændende, der så alligevel måske skuffer lidt. Overscoring er dog alligevel en 5'er værd... Den har massere af komedie og sjove karakterer :) - så ta' bare ind og se den og få et godt grin (:

Louise

Det er en meget sød film. Humoren er der også og jeg grinede nogle gange under filmen.
Den tilpasser sig godt, hvis man bare skal ind og slappe af med en god film. Men det er rigtigt at den mangler noget handling og noget mere historie, der sker desværre ikke det helt store..
Men hvor jeg dog elsker ham hovedpersonens familie :D
3 stjerner herfra.

Cathrine Marieuser/136934

Sød og sjov - den var bedre end forventet :)

Tille

gab gab. den her film var den værste film jeg har set i mit liv!!!!
brug jeres penge på noget andet fx. eclipse, killers

Trine

Jeg har VIRKELIG fortrudt, at jeg har brugt penge på at komme en og se den film!
Min ven og jeg overvejede virkelig at gå midt i filmen, fordi der overhovedet ikke skete noget spændende / noget som vi ikke havde set før i sådan en film som den.
.. Når der i det hele taget er lavet så mange film af den slags, må man jo prøve at rede den med noget ekstra humor eller noget, men var meget sjællent, at der var noget at grine over!! ... I det hele taget kunne man sidde og regne ud, hvad der ville ske hele filmen igennem... igen.. Ikke en skid spænding, ingen humor, personerne var var skrækkelige fundet på og jaa .. DÅRLIG DÅRLIG film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.