Cookie- og Privatlivspolitik

Over gaden under vandet

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.10.2009
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Over gaden under vandet
|

I det danske drama 'Over gaden under vandet' møder vi en gruppe af mennesker, hvis liv vikles ind i hinanden, med det resultat, at alt det, de førhen tog for givet, ændres radikalt.

Parret Ask (Nicolas Bro) og Anne (Sidse Babett Knudsen) har alt, hvad man kan ønske sig: Gode karrierer, dejlige børn, en lejlighed på Christianshavn - og ikke mindst hinanden.

Alt er tilsyneladende, som det skal være for en moderne familie, der skal jonglere med arbejdstider, pasning af unger og kærligheden. En morgen finder Anne dog ud af, at Ask vil have en pause, et valg der kommet til at berøre alle omkring dem.

'Over gaden under vandet' er en film om den voksne generation, for hvem alt er muligt, og som kun fantasien sætter grænser for.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1555 votes)
3.5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det betyder bestemt ikke, at Charlotte Sieling har lavet en ringe film, men den har unægtelig præg af déja-vu, fordi den minder slående om værker som Jesper W. Nielsens 'Okay' og Susanne Biers 'Elsker dig for evigt'... " (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... filmen bruger enorme kræfter på at tegne karakterernes betændte og forviklede relationer op. Dermed bliver der ikke plads til en egentlig fortælling, og plottet er lige så tyndt, som suppe kogt på en sten." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "I filmens åbningsscene er vi til par-terapi med de to – det er meget grotesk, meget morsomt og lover godt. Men desværre fuser morskaben hurtigt ud af filmen, der udvikler sig til en meget alvorlig og temmelig triviel afdækning af, hvordan og hvorfor vi er utro." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Bundsolidt filmhåndværk - en god historie tilsat glimrende skuespil over hele linjen, stramme replikker og diskret, men lige tilpas krydret med humor." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Men når filmen lykkes bedst, får den brugt sine få personer på begrænset tid og plads til at nå en god del længere ud end de selv hidtil har været i stand til." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "... hverken stikkende nutidsdrama eller feel good-film, men hæderlig underholdning fanget på mellemhånd i den fine ramme, som udgøres af det stemningsfuldt fotograferede portræt af Christianshavn." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
susanneuser/789125

skør men sjov film

susanneuser/789125

skør men sjov film

susanneuser/789125

god film

Leneuser/673929

Til tider lidt urealistisk - men god underholdning

JØRGENuser/303677

Fornuftig god dansk film

 Mette Breinholt

jeg har været inde og se den, jeg synes den er lidt rodet, men ellers var den Ok

hagerbouser/273747

Udmærket dansk film.

Gitte

det var en film der ikke levede op til min forvendninger mår man ser på hvem der spillede med

Smil

Fangede mig ikke rigtig.. da den var set var den hurtigt ude af min hukommelse igen! Desværre.. for elsker virkelig Sidse Babett Knudsen!! ?
Hun og de andre skuespillere gjorde det også godt.. men igen, filmen fangede mig af en eller anden årsag ikke rigtig!

Brock

Hmmm..... Det var en okay film, men en lille smule mærkelig. Det føltes som om at filmens historie spillede sig over en uge, men det var kun en dag. Den kan anbefales til voksne, men en teenage vil nok kede sig lidt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.