Cookie- og Privatlivspolitik

Outside the Wire

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
15.01.2021
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Outside the Wire
|
Automatic text: 

I action- og science fiction-filmen ’Outside the Wire’ sendes vi ud i en nær fremtid, hvor en dronepilot befinder sig i en krigszone, hvor han sammen med en tophemmelig androide skal han udføre en farlig mission for at stoppe et atomangreb.

Pilou Asbæk indtager rollelisten side om side med bl.a. Anthony Mackie, der er kendt for sin rolle som Sam Wilson aka Falcon i Marvel-universet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Endelig en ny actionfilm tænkte jeg. Desværre er det eneste der adskiller den fra en B film fra 80'erne en begrænset brug af CGI som lykkes.

Handlingen tjener kun det formål at lede frem til rimelig action - hvilket er ok, hvis hoved og bipersoner er så interessante at man ikke er ligeglad om de lever, eller dør. Det er desværre ikke tilfældet.

Køretøjerne ligner ikke noget fra en moderne Sci-fi film - men er en blanding af gammelt udstyr og et par pansrede mandskabsvogne, som kunne have været med i Schwarzenegger's The Running Man - eller de gamle Mad Max.

Hovedrollen er havnet hos 19 årige Damson Idris - Anthony Mackie's ender mere med at blive en form for birolle - og Pilau Asbæk's skurk/oprørsleder er lige så skuffende som den er kort.

Uden alt for store forventninger, og hvis man holder af sci-fi/action, så kan den lige akkurart bære 5/10

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.