Cookie- og Privatlivspolitik

Oscuro animal

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
15.12.2016
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Oscuro animal
|

Det colombianske drama ’Oscuro animal’ har ingen dialog. Efter 58 års uafbrudt krig har sproget mistet sin mening, og enhver tro på fremtiden brillerer ved sit fravær.

Filmen følger tre kvinder, der er tvunget til at flygte fra deres hjem i en krigshærget region af Colombia. Med frygt og talrige rædsler i rygsækken må hver kvinde rejse fra junglen til udkanten af Bogotá for at begynde et nyt, og mere sikkert, liv.

Instruktøren, Felipe Guerro, spillefilmsdebuterer med ’Oscuro animal’, der lader billederne og krigens tydelige sprog tale for sig selv.

Det rige billedsprog og junglens dystre indre kunne også opleves tidligere på året i den Oscar-nominerede film Slangens favntag, der også er colombiansk. Her blev rejsen dog foretaget ind i Amazonjunglens dunkle fortid. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er øjeblikke [...], hvor man ønsker, man havde søgt information om Columbia i en magasinartikel og ikke i en film så hård og dyster. I andre momenter fascineres man af strengheden i fortællingen." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "Der krydsklippes mellem de tre kvinders historier, og det tilføjer en fornemmelse af et flimrende forløb. Man må lade sig synke ned i historien, tage håbløsheden ind, forholde sig til frygten. Samtidig må man nyde de smukke billeder ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Angsten smitter, selv om den ordløse fortælleform kræver intens opmærksomhed." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "... efterhånden som den tresporede handling blev stadig mere nervepirrende, forekom fraværet af dialog stadig mere selvfølgeligt, som et nødvendigt, intensitets-fremmende valg frem for en formel excentricitet og distraktion." (Lars Bukdahl)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.