Cookie- og Privatlivspolitik

Ordets magt

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
30.08.2018
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Le brio
|

Det franske drama 'Ordets magt' følger den unge Neïla Salah, der trods en opvækst under fattige kår er kommet  på jurastudiet, hvor hun bl.a. undervises af den Pierre Mazard.

Mazard er en af de bedste undervisere, men også en provokatør, som har svært ved ikke at udbasunere sine både sexistiske og racistiske holdninger.

Efter at have ført sig frem på det groveste overfor Neïla, får Pierre en reprimande af universitetets ledelse og tvinges til at coache den unge franske kvinde op mod skolens prestigefyldte konkurrence i retorik på højeste niveau.

'Ordets magt' har Daniel Auteuil på rollelisten, som senest har medvirket i dramaet I min datters navn, og sangerinden Camélia Jordana har sin gennembrudsrolle, som gav hende en fransk César-pris.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.3
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "[Daniel] Auteuil spiller som sædvanligt fantastisk, selvom det også synes at skinne lidt igennem, at han ikke kan undgå at overspille en smule i den meget fortegnede rolle." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "De politiske spændinger bliver [...] udelukkende brugt som en dramatisk motor for en sentimental omgang 'modsætninger mødes', og filmen ender som et tanketomt forsvar for patriarkatets beståen." (Eini Carina)

  • Weekendavisen

    "... en vittig og bevægende samtidskomedie ud af. 'Ordets magt' har antennerne ude og kommer rundt om mange sociale og etniske forhold. I sit hjerte er filmen dog klassisk teater ..." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mogens

Brugte tiden mellem to møder til at se "Ordets magt". Der var ikke ligefrem trængsel kl. 12 i Grand. Dejlig, dejlig film. Masser af ord, det ligger i titlen, men også masser af godt skuespil og fin fransk historie. Gad vide om en lignende kunne laves på andre sprog. Varm historie med kant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.